Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Bretagne (130)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in BRIEC L'ODET

Vakantiehuis KERLEZ VRAZ

Frankrijk Bretagne BRIEC L'ODET

Locatie

Dit dorpje bevindt zich 10 km ten noorden van Quimper en 20 km ten oosten van de baai van Douarnenez. Het gebied heet de Finistère, oftewel in het Bretoens de Penn Ar

Bedd, het hoofd of uiteinde van het Europese vasteland. Dit gebied is al vele eeuwen bewoond zoals onder andere de vele menhirs en dolmen van 2500 v.Chr. aantonen. Oude gewoonten en gebruiken hebben hier hardnekkig tijd en historie overleefd. Naast een goed bewaard gebleven en springlevend (feesten) cultuurgoed spreekt ook het natuurschoon tot de verbeelding. Natuurparken in het binnenland en een woeste kust waar kolkend water, intieme kriekjes, brede zandstranden en ruige rotspartijen elkaar afwisselen. Even buiten Briec bewoont u een comfortabele vrijstaande woning die in 2002 is gerenoveerd en deel uitmaakt van de boerderij van de eigenaar die melkboer is.

Uw Woning

70 m²,. Grote woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven en magnetron. 1e Etage: badkamer met douche en wastafel. 2 Slaapkamers met elk 1 tweepers. bed. Voor uw woning beschikt u over een terras/binnenplaats op het zuiden met tuinmeubels en een barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen