Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in MONTPONT EN BRESSE

Vakantiehuis GRANGE NEUVE

Frankrijk Bourgondië MONTPONT EN BRESSE

Uw Woning

160 m², entree in gezellige woonkeuken met fraaie schouw, 4 kookplaten, oven, afwasmachine, koffiezetapparaat, magnetron en eethoek. Enorme woonkamer met zithoek, ktv en fraaie schouw. Badkamer met ligbad en wastafel. Apart

toilet. 1e Etage: overloop met 1 éénpers. bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Grote slaapkamer met 3 éénpers. bedden, 2e enorme slaapkamer met 1 tweepers. bed. Voor uw huis een eigen voortuintje, aan de achterzijde van uw woning een gezellige halfoverdekte patio en aansluitend een flinke omsloten tuin.

Extra's

Eigen wasmachine en diepvrieskast.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen