Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in MAILLY LE CHATEAU

Vakantiehuis L'YONNE

Frankrijk Bourgondië MAILLY LE CHATEAU

Locatie

Vakantiehuis L'Yonne staat in Mailly le Chateau, een klein plaatsje 25 km ten zuiden van Auxerre. Mailly le Chateau ligt in Bourgondie, praktisch op de noordgrens van het Regionale natuurpark Parc Du

Morvan. Naast de natuur staat deze regio bekend om haar rijke historie waarvan vele eeuwenoude constructies getuige van zijn. In veel oude dorpjes zijn nu ambachtslui gevestigd die u graag hun vakmanschap laten zien. U kunt hier goed wandelen en (ATB) fietsen, zowel noordwaarts richting Auxerre, als zuidwaarts de Morvan in. Vakantiehuis L'Yonne staat aan een dorpsstraat en heeft een omsloten tuin die alleen gescheiden door een pad aan de rivier L'Yonne grenst. In de Yonne kunt u pootje baden, vissen en eventueel kanoën.

Uw Woning

110 m². Entree, woonkamer met zithoek, eethoek en ktv. Aparte keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron en afwasmachine. Garage met toegang tot apart toilet. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed (180 x200 cm); 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 3e slaapkamer met 1 éénpers. bed. Badkamer met bad met handdouche, wastafel, bidet en toilet. Verzorgde omsloten tuin met terras, voldoende tuinmeubelen en barbecue.

Extra's

U beschikt over een wasmachine.

Bijzonderheden

De woning grenst vrijwel aan de rivier de Yonne. Diepte, stroomsnelheid en temperatuur zijn seizoensgebonden en kunnen variëren . De gemiddelde zomerdiepte op deze plaats ligt rond de 60 cm. De garage is weinig toegankelijk voor auto's.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen