Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
GACOGNE (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in GACOGNE

Vakantiehuis RAFFIGNY LE CHATEAU

Frankrijk Bourgondië GACOGNE

Locatie

Gacogne is een dorpje gelegen tussen Auxerre (70 km) en Nevers (60 km). U woont hier in het natuurpark Parc Naturel du Morvan. Het glooiende platteland straalt hier rust uit en

is daarom ideaal om te onthaasten. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor leuke tochtjes. Plaatsen met een rijke geschiedenis (soms zelfs uit de middeleeuwen). Wandelen en de zeer gevarieerde flora en fauna ontdekken. De inwendige mens mag men hier in Bourgondië niet vergeten, met een keur aan heerlijke lokale gerechten in plaatselijke restaurantjes. Uw vakantiewoning met zeer ruime vertrekken beslaat een deel van een prachtig 18e eeuws kasteel op een domein van 18 ha.

Uw Woning

230 m². Entree via een bruggetje. Grote woonkamer met zithoek, kaarttafel en ktv. Aparte eetkeuken met 5 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afzuigkap, afwasmachine, wasmachine en eettafel. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers.bed; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed; 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 4e en 5e slaapkamer ieder met 3 éénpers. bedden. Badkamer met bad met handdouche en wastafel; 2e badkamer met douche, wastafel en toilet; Apart toilet.
Het kasteel is tegen een heuvel gebouwd. De BG van de woning aan de tuinzijde is
1e etage in het kasteelgebouw. Tuin met barbecue en tuinmeubels. Uw tuin gaat zonder verdere omheining over in het kasteeldomein.
Opmerkingen: U parkeert uw auto op ongeveer 60 m van uw woning. De eigenaar verblijft soms in een geheel apart liggend deel van het kasteel. In een apart bijgebouw van het kasteel is eveneens een vakantiewoning (F-58140/2) gevestigd. Ieders privacy is voldoende gewaarborgd.
In overleg kan een apart gelegen, goed uitgerust 3 pers. appartement worden bijgehuurd.
Beschrijving app. 3 pers: 67 m2. Woonkeuken (eenvoudig maar netjes uitgerust) met eettafel. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. 1eEtage: slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis RAFFIGNY LA FOREST

Frankrijk Bourgondië GACOGNE

Locatie

Gacogne is een dorpje gelegen tussen Auxerre (70 km) en Nevers (60 km). U woont hier in het natuurpark Parc Naturel du Morvan. Het glooiende platteland straalt rust uit en is daarom

ideaal om te onthaasten. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor leuke tochtjes. Plaatsen met een rijke geschiedenis (soms zelf uit de middeleeuwen). Wandelen en de zeer gevarieerde flora en fauna te ontdekken. De inwendige mens mag men hier in Bourgondië niet vergeten, met een keur aan heerlijke lokale gerechten in plaatselijke restaurantjes. Uw vrijstaande vakantiewoning met ruime kamers maakt deel uit van de gebouwen van een prachtig 18e eeuws kasteel op een domein van 18 ha. Aan de achterzijde beschikt u over een grote eigen tuin (gazon) met voldoende privacy.

Uw Woning

107 m²: Entree via een trapje en grindterras. Woonkamer met zithoek bij de manshoge haard, ktv, eethoek. Open keuken met 3 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, afzuigkap, en afwasmachine. Slaapkamer met 4 éénpers. bedden; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel en wasmachine. Apart toilet. Achter de woning een groot terras en grote gazontuin (3000 m²).
Opmerkingen: De eigenaar woont in een geheel apart liggend deel van het kasteel zelf . In een ander deel van het kasteel is eveneens een vakantiewoning (F-58140/2) gevestigd. Ieders privacy is absoluut gewaarborgd.
In overleg kan een apart gelegen, goed uitgerust 3 pers. appartement worden bijgehuurd. Beschrijving app. 3 pers: 67 m². Woonkeuken (eenvoudig maar netjes uitgerust) met eettafel. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel.1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen