Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 La Gentilhommière
Geef uw mening

La Gentilhommière

La Gentilhommière is een schitterend hotel in Nuits St. Georges in de wijnstreek Bourgogne. Deze kleinschalige accommodatie is gelegen in een groot park en biedt een persoonlijke service voor de gasten. In

het gastronomische restaurant kunt u genieten van heerlijke gerechten en streekgebonden wijnsoorten. Uitgebreid dineren in een rustige ambiance is voor velen een aangenaam aspect van de vakantie. La Gentilhommière biedt enkele recreatiemogelijkheden voor haar gasten. Zo kunt u in de zomermaanden gebruik maken van het buitenzwembad en is er voor de sportievelingen een buiten tennisbaan. De kamers van La Gentilhommière zijn sfeervol ingericht en voorzien van telefoon, wekdienst, televisie, draadloos internet, bureau, zitje en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. De Junior Suites zijn ruimer en hebben verschillende thema's. Zij beschikken over minibar, airconditioning en terras. De Suite is met 70m2 de grootste kamer. La Gentilhommière in Nuits St. Georges heeft een gunstige ligging tussen de steden Dijon (29km) en Beaune (17km). Het gebied kenmerkt zich door heuvels met wijnranken en leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen en fietstochten. Wandel eens binnen bij een wijnboer en maak kennis met de verschillende wijnsoorten. In deze regio zijn tevens bezoeken aan diverse abdijen en kastelen mogelijk, bijvoorbeeld aan het middeleeuwse Château du Clos de Vougeot. In het museum van Nuits Saint Georges ontdekt u de historievan de streek. La Gentilhommière is zowel geschikt voor een korte vakantie als voor een overnachting tijdens een lange reis. Afstand vanaf Utrecht: 730km.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor La Gentilhommière in Nuits St Georges, Bourgogne, Frankrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
La Gentilhommière is een schitterend hotel in Nuits St. Georges in de wijnstreek Bourgogne. Deze kleinschalige accommodatie is gelegen in een groot park en biedt een persoonlijke service voor de gasten. In het gastronomische restaurant kunt u genieten van heerlijke gerechten en streekgebonden wijnsoorten. Uitgebreid dineren in een rustige ambiance is voor velen een aangenaam aspect van de vakantie. La Gentilhommière biedt enkele recreatiemogelijkheden voor haar gasten. Zo kunt u in de zomermaanden gebruik maken van het buitenzwembad en is er voor de sportievelingen een buiten tennisbaan. De kamers van La Gentilhommière zijn sfeervol ingericht en voorzien van telefoon, wekdienst, televisie, draadloos internet, bureau, zitje en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. De Junior Suites zijn ruimer en hebben verschillende thema's. Zij beschikken over minibar, airconditioning en terras. De Suite is met 70m2 de grootste kamer. La Gentilhommière in Nuits St. Georges heeft een gunstige ligging tussen de steden Dijon (29km) en Beaune (17km). Het gebied kenmerkt zich door heuvels met wijnranken en leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen en fietstochten. Wandel eens binnen bij een wijnboer en maak kennis met de verschillende wijnsoorten. In deze regio zijn tevens bezoeken aan diverse abdijen en kastelen mogelijk, bijvoorbeeld aan het middeleeuwse Château du Clos de Vougeot. In het museum van Nuits Saint Georges ontdekt u de historievan de streek. La Gentilhommière is zowel geschikt voor een korte vakantie als voor een overnachting tijdens een lange reis. Afstand vanaf Utrecht: 730km.