Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Bourgogne (7)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Nuits Saint Georges

Georges

Duitsland Baden Württemberg Nuits Saint Georges

Het comfortabele hotel Le Saint Georges ligt tussen de wijngaarden van de Franse plaats Côte de Nuits in de Bourgondische wijnstreek Côte-d'Or. Het hotel ligt in een groot natuurrijk park en beschikt

over een openluchtzwembad waar u 's zomers ontspannen een baantje kunt trekken. Le Saint Georges beschikt over 48 hotelkamers die standaard zijn voorzien van een zitje, televisie, telefoon, draadloos internet en een badkamer met een bad en/of douche en toilet. Uw dag begint goed met een heerlijk ontbijt in de ontbijtruimte van het hotel. In het gastronomische hotel-restaurant kunt u 's middags en 's avonds genieten van een lekkere lunch of uitgebreid diner. Is het mooi weer? Dan is het goed toeven op het zonnige terras. Daarnaast beschikt Le Saint Georges over een klein openluchtzwembad. Trek hier met mooi weer een baantje en plof daarna neer op een van de ligstoelen. In de omgeving van Le Saint Georges kunt u zich uitstekend vermaken. Wandel door het pittoreske centrum van Côte de Nuits en bewonder de prachtige vakwerkhuizen. Breng ook zeker eens een bezoek aan het museum Cassissium. Hier ontdekt u alles over de dranken die van zwarte bessen zijn gemaakt. Tijdens uw bezoek krijgt u onder andere een videoshow te zien en kunt u verschillende likeuren proeven. Daarnaast vindt u vlak bij Le Saint Georges Clos de Vougeot. Dit is een ommuurde wijngaard met bijbehorend kasteel net buiten het dorpje Vougeot. Het kasteel is ingericht als museum van wijnbouw. Bekijk de oude wijnkelders en bewonder de wijnpersen uit de 12e eeuw. Bezichtig tijdens uw verblijf in Le Saint Georges ook eens de l'Abbaye Notre-Dame de Citeaux. Volg een rondleiding en ontdek alles over deze abdij.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Le Saint Georges

Frankrijk Bourgogne Nuits Saint Georges

Het comfortabele hotel Le Saint Georges ligt tussen de wijngaarden van de Franse plaats Côte de Nuits in de streek Côte-d’Or. Het hotel ligt in de natuur en beschikt over een openluchtzwembad.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen