Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Auvergne (117)
Plaatsen
Ygrande (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Ygrande

Domaine De La Madeleine

Frankrijk Auvergne Ygrande

Domaine de la Madeleine is een intieme locatie op het platteland van Ygrande, in de Auvergne. Het hotel is opgezet volgens het Franse concept, de zogenoemde chambres d'hôtes. Veel mensen zijn bekender

met de term bed & breakfast. Deze accommodatie heeft een rijk verleden als pachtboerderij met onder andere koeien. De grote stal werd in 2009 omgebouwd tot 3 ruime gastenverblijven met elk een eigen terras. De Nederlandse eigenaren doen er alles aan om het u naar wens te maken. Tevens bereiden zij 's avonds een heerlijk 3-gangen diner waar u aan kunt deelnemen. Overigens is Domaine de la Madeleine ook een handige locatie als u op doorreis bent. De suites van Domaine de la Madeleine bestaan uit 2 kamers, een woon- en een slaapgedeelte. Het woongedeelte is voorzien van een minibar, zitje, televisie met Nederlandse zenders, koffie- en theefaciliteiten en draadloos internet. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Tevens beschikt iedere suite over een terras. Domaine de la Madeleine ligt midden in het stille boerenlandschap van de Auvergne. Het is een zeer heuvelachtige streek genaamd Bocage Bourbonnais en bij uitstek geschikt voor rustige wandel- en fietsvakanties. Daarnaast hebben de eigenaren van Domaine de la Madelaine enkele routes uitgezet die met de solex te berijden zijn. In de omgeving vindt u diverse kastelen, priorijen en Romaanse kerken die dateren uit het koninklijk verleden. Tijdens uw verblijf in het prachtige vulkaanlandschap ervaart u vooral de stilte die de natuur te bieden heeft. Afstand vanaf Utrecht: 760km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 69,00