Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Auvergne (117)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in ST JUSTE PRÈS BRIOUDE

Vakantiehuis BAYSSAT

Frankrijk Auvergne ST JUSTE PRÈS BRIOUDE

Locatie

St. Juste ligt 11 km ten zuiden van Brioude, in het stroomgebied van de rivier de Allier. U woont hier in een groen, glooiend landschap 50 km ten oosten van het 'Parc

Regional des Volans d'Auvergne'. Het bezoeken van de uitgedoofde vulkanen in dit natuurpark is zeker de moeite waard. St. Flour vindt u in St. Flour. Dit vrijstaande, eenvoudig ingerichte vakantiehuis staat op een rustig plekje in een gehucht, net buiten St. Just.

Uw Woning

96 m², woonkamer met 4 fauteuils. Keuken met 4 kookplaten en oven. Badkamer met douche, toilet en wastafel. 1e étage: Slaapkamer met 1 tweepers. bed, 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Omheinde tuin met tuinmeubels en barbecue.

Extra's

U beschikt over een wasmachine. Uw auto kunt u parkeren onder de carport. TV op aanvraag beschikbaar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen