Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Auvergne (117)
Plaatsen
ST GERONS (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in ST GERONS

Vakantiechalet DU LAC

Frankrijk Auvergne ST GERONS

Locatie

Aan de rand van het dorpje St. Gérons, 20 km ten westen van Aurillac, ligt het parkje La Pinède de Lacombe. Aan het 600 ha grote stuw en watersportmeer van St. Etienne

de Cantalès liggen hier 27 vrijstaande woningen en chalets met een zwembad. Bij dit grote, zeer visrijke, meer zijn veel watersportmogelijkheden. De groene omgeving en de nabijheid van de vulkanen en bergen van de Cantal nodigen uit tot veel buitensporten en activiteiten in de natuur. U bewoont een gezellige chalet op de eerste lijn. Vanaf zijn grote terras heeft u een weids meerzicht en vanuit uw tuin bent u in 2 sprongen in het water.

Uw Woning

45 m², woonkamer met zithoek en canapé (tevens 2 pers. slaapbank) bij de ktv, en centrale open haard. Keuken met 6 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. 2e, 3e Slaapkamertjes met elk 1 stapelbed. Voor uw woning ruim terras van 40 m² met voldoende tuinmeubels, 2 ligstoelen en heerlijk meerzicht.U beschikt over 200 m² tuin met een barbecue.

Extra's

Samen met de andere bewoners van het park geniet u van het centraal gelegen zwembad van 15 x 7 m tot 2.20 diep (geopend 01/07-01/09) voor toegang tot het zwembad betaald u ter plaatse ? 40,- p.w. per woning. U beschikt over uw eigen wasmachine. Het hout voor de haard die het hele jaar de woning kan verwarmen, ligt gratis voor u klaar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen