Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Auvergne (117)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in ST BONNET LE COURREAU

Maison VIAL

Frankrijk Auvergne ST BONNET LE COURREAU

Locatie

Plaatsje in de Monts du Forez, op de grens met Auvergne. St. Bonnet-le-Courreau ligt tussen Noirétable en Montbrison. U woont 2 km ten zuiden van het plaatsje, in het boerengehucht Chavanne (5

huizen). Uw huis is 100 jaar oud, maar uitstekend gerestaureerd. Ook de inrichting is prima. De boerderij van de eigenaar, uw buurman, is nog in bedrijf.

Uw Woning

96 m², woonkamer met canapé, open haard (insert), telefoon en eethoek. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron en afwasmachine en eethoek. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 1 éénpers. bed (120 cm breed). Badkamer met douche, wastafel en wasmachine. Apart toilet. 1e Etage: 3e slaapkamer met 1 éénpers. bed; 4e slaapkamer met 1 tweepers. bed. 2e Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. 17 m² groot terras met tuinstel. Prachtig uitzicht op de Loire-vallei. Bovendien, 10 m verderop, een 150 m² grote lig- en speelweide met schommel, zandbak en barbecue.

Bijzonderheden

In juli/augustus is de verhuur minimaal per 2 weken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen