Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Auvergne (117)
Plaatsen
RENAISON (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in RENAISON

Maison LES RUETS

Frankrijk Auvergne RENAISON

Locatie

Renaison is een authentiek dorpje, ongeveer 15 km ten noordwesten van Roanne. U bewoont het rechter afgebeelde gedeelte van deze '2-onder-1-kap' woning. Dit huis staat op een leuke stek, 2 km

buiten het dorp. U woont hier rustig aan de bosrand.

Uw Woning

132 m², woonkamer met eethoek, open haard en bankstel. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat en afwasmachine. Apart toilet. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers.bed; 2e slaapkamer met 3 éénpers.bedden; 3e slaapkamer met 1 éénpers.bed. Badkamer met ligbad en 2 wastafels. Apart 2e toilet. U beschikt over een tuin van zo'n 500 m² met een barbecue en tuinmeubels.

Extra's

U beschikt over een wasmachine en carport.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen