Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Auvergne (117)
Plaatsen
MARCOUX (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in MARCOUX

Maison LE PIERROU

Frankrijk Auvergne MARCOUX

Locatie

Marcoux ligt ongeveer 60 km ten westen van Lyon, in het groene hart van dit heuvelachtige gebied. U bewoont het afgebeelde gedeelte van deze 19e eeuwse boerderij, die prima gerestaureerd is. Uw

woning is compleet en comfortabel ingericht. Uw vakantieplek ligt 1 km buiten het rustige dorpje en diverse wandelwegen beginnen voor de deur.

Uw Woning

125 m², woonkamer met zithoek, eethoek, ktv en open haard. Keuken met 4 kookplaten, magnetron, was- en afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed; 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. 2e & 3e Badkamer met elk douche en wastafel. U beschikt over een omsloten tuin met terras, tuinstel en barbecue.

Extra's

U beschikt over een zwembad (10 x 5 m, 120 tot 180 cm diep), dat u deelt met de eigenaar en de huurders van 2 andere vakantiewoningen.
Opmerkingen: U bevindt zich op het platteland met de gebruikelijke agrarische activiteiten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen