Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Auvergne (117)
Plaatsen
LE CROZET (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in LE CROZET

Maison LE CROZET

Frankrijk Auvergne LE CROZET

Locatie

Le Crozet is een middeleeuws dorpje met schattige straatjes, 25 km noordwesten van de stad Roanne. Dit authentieke, geschakelde huis staat in het rustig dorpje. Deze compleet en gezellig ingerichte woning is

uitstekend gerestaureerd met behoud van het oorspronkelijke karakter.

Uw Woning

65 m², buitentrap (12 treden). Woonkamer met 3-zitsbank (tevens 1 tweepers. slaapbank), eethoek en ktv. Keuken met 4 kookplaten, oven, magetron, afwasmachine en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers.bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Eigen terras met tuinstel en barbecue.

Extra's

U beschikt over een wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Maison LA GRANDE CHARRIERE

Frankrijk Auvergne LE CROZET

Locatie

Le Crozet is een mooi middeleeuws dorpje met oude kleine straatjes, 25 km ten noordwesten van de stad Roanne. U woont hier in het uiterste noordoosten van de Auvergne, op de grens

met Bourgondië. Dit fraai gerestaureerde huis uit 1600 staat in het rustige dorpje. U bewoont het afgebeelde gedeelte.

Uw Woning

65 m², woonkamer met 3-zitsbank (tevens 1 tweepers. bedbank), eethoek en ktv. Keuken met 4 kookplaten, oven, afwasmachine, magnetron en koffiezetapparaat. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 2e slaapkamer met 1 tweepers.bed. Uw beschikt over een geheel omsloten tuin met een grind terras en tuinmeubels.

Extra's

U beschikt over een wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen