Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Auvergne (117)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in LA TUILIERE

Vakantiehuis BROSSARD

Frankrijk Auvergne LA TUILIERE

Locatie

Vakantiehuis Brossard staat in een gevarieerd vakantiegebied, op de grend van de Bourgogne en de Auvergne. Het plaatsje Tuiliere ligt 35 km ten zuidwesten van Roanne en 30 km ten noordoosten van

Thiers. De bergen van het Centraal Massief beginnen hier steeds duidelijkere vormen aan te nemen. De vele kasteeltjes, kloosters en herenwoningen in dit gebied getuigen van een rijke historie. Het afwisselende landschap ligt midden tussen laag- en middelgebergte en herbergt een rijke natuur waar bos en veld elkaar afwisselen. Er zijn vele mooie wandel- en ATB-fietstochten mogelijk. In dit gebied namen de textielambachten vroeger een belangrijke plaats in. Dit vakmanschap, nu in meer artistieke vorm, kan nog op vele plaatsen bekeken worden. U zult 's avonds veel trek hebben in een lekkere maaltijd opgediend in één van de ontelbare restaurantjes met de lokale gerechten van deze streek. Uw vrijstaande huis ligt rustig en afgezonderd van het dorp in een nabij gelegen gehucht. In de grote tuin van uw vakantiewoning geniet u van een prachtig uitzicht. Vakantiehuis Brossard is in principe berekend op minder valide personen.

Uw woning

100 m². Woonkamer met zithoek, open haard, ktv en videorecorder. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afzuigkap en afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart, ruim toilet. Buiten om de woning een terras en een grote afgerasterde grastuin met barbecue. Voldoende tuinmeubelen. Garage.

Extra's

Keuken goed uitgerust met diverse keukenmachines. Speelhut voor kinderen in de tuin. 2 Ligstoelen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen