Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Auvergne (117)
Plaatsen
DANCE (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in DANCE

Maison LES PETITES COTES

Frankrijk Auvergne DANCE

Locatie

Op de grens van de Bourgogne en de Auvergne, ongeveer 25 km ten zuidwesten van de stad Roanne ligt een gevarieerd vakantiegebied. De vele kasteeltjes, kloosters en herenwoningen getuigen van een rijke

historie. Het afwisselende landschap ligt midden tussen laag- en middelgebergte en herbergt een rijke natuur waar bos en veld elkaar afwisselen. Er zijn vele mooie wandel- en ATB-fietstochten mogelijk met als voorbeeld de oevers van de rivier de Loire of het meer Lac de Villerest. In dit gebied namen de textielambachten vroeger een belangrijke plaats in. Dit vakmanschap, nu in meer artistieke vorm, kan nog op vele plaatsen bekeken worden. U zult 's avonds veel trek hebben in een lekkere maaltijd opgediend in één van de ontelbare restaurantjes met de lokale gerechten van deze streek. Deze vrijstaande woning, waarin vroeger de wijnboeren tijdens de oogst de nacht doorbrachten, is eenvoudig maar netjes gerenoveerd. U woont hier zeer afgelegen en geniet van de rust en een onvergetelijk uitzicht op het stuwmeer Villarest.

Uw Woning

67 m². Woonkamer met eethoek, ktv en open haard. Aparte keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron. Apart toilet. Badkamer met handdouche en wastafel. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer 2 éénpers. bedden. Afgerasterde tuin met grindterras, gazon, voldoende tuinmeubels en barbecue.
Opmerkingen: Woning beschikt over een open haard (sfeer) en alleen in de badkamer en de keuken elektrische verwarming.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen