Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in TIZAC DE LAPOUYADE

Vakantiehuis LE ROC

Frankrijk Atlantische kust TIZAC DE LAPOUYADE

Locatie

Dit uitgestrekte dorp ligt 30 km ten noordoosten van wijnstad Bordeaux, in een heerlijk groen heuvellandschap die de uitlopers van de Dordogne vormen. Buiten de dorpskern, op een heerlijke groene plek bewoont

u deze originele woning die in 2005 volledig en zeer stijlvol gerenoveerd werd. U geniet van veel ruimte, rust en privacy. Ook maakt u gebruik van een mooi privé-zwembad op 200m van uw woning. Deze maakt deel uit van een geheel van 5 Ha met een centrale eigenaarwoning die ook 2 gastenkamers herbergt. Deze herbergen eventueel enkele personen waarmee u uw heerlijke zwembad deelt. Aan de rand van het grote terrein stroomt het riviertje Saye. Comfort, rust en ruimte kenmerken dit heerlijke plekje. De woning kan op eenvoudige wijze in tweeën worden gedeeld en is daarmee erg geschikt voor samen reizende koppels of families.

Uw Woning

144 m², woonkamer met (centrale te sluiten wand) met gezellige eethoek met keukenhoek en een comfortabele zithoek met een aparte keukenhoek. Aan beide kanten in de keukenhoeken vindt u 2 kookplaten een koffiezetapparaat, koelkast en een waterkoker. Verder is er een gasbarbecue die als oven kan functioneren, één afwasmachine en een magnetron. Aan beide kanten is er een identieke badkamer met een ligbad, wastafel en toilet. Op de 1e etage 2 hermetisch te scheiden slaapkamers met 1 tweepers.bed. Een 2 extra bedden (slaapbank) voor kinderen kunne geplaatst worden. Voor uw woning beschikt u over een grote tuin met tuinmeubels, privacy, en schaduwrijke plekken. Aan uw tuin grenst een park van 5 ha op een heuvelrand met riviertje.

Extra's

U maakt gebruik van een privé-zwembad, op 200m van uw woning, van 10 m x 5 m tot 2 m diep. U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen