Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
TAURIAC (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in TAURIAC

Vakantiehuis L'AIGLE

Frankrijk Atlantische kust TAURIAC

Locatie

Tauriac ligt 30 km ten noorden van Bordeaux. Deze streek is beroemd om zijn wijnen, les côtes de Bourg et de Blaye. Het gebied is al eeuwenlang bewoond en vormt al

eeuwenlang de toegangspoort tot Bordeaux en zuidwest Frankrijk. De vestingwerken van bijvoorbeeld de Citadelle van Blaye getuigen van de zeer strategische ligging van deze streek. In dit wijnstrook rijke, heuvelachtige gebied bewoont u een gezellige woning in dit kleine dorpje. Deze gerenoveerde woning van mergelsteen, met eigen omsloten tuintje dateert uit de 17e eeuw en maakt deel uit van een groot landhuis dat ook de eigenaar en 2 gastenkamers herbergt.

Uw Woning

50 m², woonkamer met canapé (tevens 2 pers. slaapbank) en ktv. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven en magnetron. Badkamer met douche, wastafel en toilet. 1e Etage: grote mezzanine-slaapkamer met 1 tweepers. bed. en een kinderbed. Voor uw woning beschikt u over 105 m² ommuurde tuin, een terras, tuinmeubels en een barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen