Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in SAINT SEURIN D'UZET

Vakantiehuis DU CREAC

Frankrijk Atlantische kust SAINT SEURIN D'UZET

Locatie

Vakantiehuis Du Creac staat in het havenplaatsje Saint Seurin d?Uzet, 15 km ten zuiden van Royan. Dit middeleeuwse dorpje met haar haventje aan de Gironde ligt in het zuidelijke gedeelte van de

Charente Maritime, het gebied tussen Royan en Bordeaux. Deze streek bij de monding van de Gironde is 's zomers zeer toeristisch. Aan de Gironde liggen, bij vloed, mooie stranden en vindt u nog prehistorische grotten in de krijtwanden langs de oevers. Wandelen over de boulevard van Royan, of een dagje naar de wijnstad Bordeaux, genoeg mogelijkheden voor een mooie vakantie. U bewoont deze ruime, eenvoudige dorpswoning bij het haventje en het kerkje in deze voormalige hoofdstad van de kaviaar. Het terras van vakantiehuis Du Creac ligt aan de overkant van de weg, bij het stromende water van de haven en de rivier Juliat.

Uw woning

90 m². Entree, woonkamer met eethoek en canapé bij ktv.. Keukenhoek met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, afwasmachine, oven en magnetron. 1e Etage: 2 slaapkamers met elk 1 tweepers. bed; 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed voor een kind. Badkamer met douche, wastafel en bidet uitsluitend toegankelijk via 1e slaapkamer. Apart toilet. Aan de overkant van de weg een omsloten terras naast een garage en aan het stromende water van de rivier Juliat. Tuinmeubels en barbecue. U beschikt over uw eigen was- en afwasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen