Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
MUGRON (3)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in MUGRON

Vakantiehuis CHATTELIER

Frankrijk Atlantische kust MUGRON

Locatie

In het dynamische dorp Mugron staat vakantiehuis Chattelier. U woont hier halverwege Mont de Marsan en het beroemde kuuroord Dax. De kusten van de Atlantische Oceaan liggen op 65 km van uw

vakantiewoning. Het klimaat is hier één van de meest aantrekkelijke van Frankrijk. Het gebied staat bekend om zijn culinaire kwaliteiten. Net buiten het dorp Mugron ligt de recreatiebasis La Saucille met een recreatiemeer, sportvelden, tennisbanen, zwembad met kinderbad speeltuin, snackbar en vismeer (open in juli en augustus). Uw huis staat naast een gerestaureerd wijnpakhuis dat bewoond wordt door de eigenaars die uw privacy waarborgen. U bewoont een met smaak ingerichte en comfortabele vakantiewoning, welke in 2005 gerenoveerd is en geschikt gemaakt voor bewoning door gehandicapten. Uw vrijstaande huis staat buiten Mugron en biedt u een prachtig uitzicht over het heuvellandschap. Bij goed weer kunt u vanuit vakantiehuis Chattelier zelfs de Pyreneeën zien liggen.

Uw woning

58 m². Entree, woonkeuken met zithoek (tevens tweepers. bedbank), ktv en hifistereo-installatie. Open keuken met eethoek, 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, broodbak machine, afwasmachine en magnetron. Wifi installatie aanwezig. Slaapkamer met 1 tweepers. bed, geschikt voor gebruik door gehandicapt persoon, er zijn aangepaste wandkasten en elektrische bedienbare luiken voor de ramen; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden (lits-jumeaux). Ruime badkamer met douche, wastafel en toilet. Apart toilet. Voor uw woning een tuin van 400 m² met ernaast een groente- en fruittuin van 1500 m² waar u gebruik van de producten kunt maken. Terras en met tuinmeubels en barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine. Kinderstoel en -bad aanwezig. Wifi.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis MUGRON

Frankrijk Atlantische kust MUGRON

Locatie

Dit dynamische dorp ligt halverwege Mont de Marsan en Dax in het gebied Landes. Op 60 km van de oceaanstranden bewoont u één van de 8 nieuwe villa's aan de rand van

Mugron. Op 300 m ligt de recreatiebasis La Saucille met een recreatiemeer, sportvelden, tennisbanen, zwembad met kinderbad speeltuin, snackbar en vismeer. Als bewoner van deze villa ontvangt u 10 gratis entreekaarten per week voor La Saucille. Het klimaat is hier één van de meest aantrekkelijke van Frankrijk. Het gebied staat bekent om zijn culinaire kwaliteiten. Uw woning is in 2005 gebouwd en geheel nieuw en functioneel ingericht. Een ideale bestemming met opgroeiende kinderen of rustzoekers. De brede zandstranden bijvoorbeeld Vieux-Boucau liggen op slechts 60 km afstand.

Uw Woning

73 m². Woonkamer met zithoek en eethoek bij de ktv en telefoon. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine en magnetron. Slaapkamer met 2 éénpers.bedden. Apart toilet. 2e en 3e Slaapkamers met elk 1 tweepers. bed. Badkamer met ligbad en wastafel. Voor uw woning een overdekt terras en met tuinmeubels en barbecue. Rondom uw woning voldoende ruimte.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine. U ontvangt 10 gratis entreekaarten per week voor recreatiebasis La Saucille (geopend in juli/augustus - recreatiemeer, vismeer, zwembad en sportvelden) op 400 m van uw woningen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis LA SAUCILLE

Frankrijk Atlantische kust MUGRON

Locatie

Dit dynamische dorp ligt halverwege Mont de Marsan en Dax in het gebied Landes. Op 60 km van de oceaanstranden bewoont u één van de 8 nieuwe villa's aan de rand van

Mugron. Op 400 m ligt de recreatiebasis La Saucille met een recreatiemeer, sportvelden, tennisbanen, zwembad met kinderbad speeltuin, snackbar en vismeer. Als bewoner van deze villa ontvangt u 10 gratis entreekaarten per week voor La Saucille. Het klimaat is hier één van de meest aantrekkelijke van Frankrijk. Het gebied staat bekend om zijn culinaire kwaliteiten. Uw woning is in 2005 gebouwd en geheel nieuw en functioneel ingericht. Een ideale bestemming met opgroeiende kinderen of rustzoekers. De brede zandstranden bij bijvoorbeeld Vieux-Boucau liggen op slechts 60 km afstand.

Uw Woning

60 m². Woonkamer met bank en eethoek bij de ktv en telefoon. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine en magnetron. Slaapkamer met 2 éénpers.bedden. Apart toilet. 2e Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met ligbad en wastafel. Voor uw woning een overdekt terras en met tuinmeubels en barbecue. Rondom uw woning voldoende ruimte.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine. U ontvangt 10 gratis entreekaarten per week voor recreatiebasis La Saucille (geopend in juli/augustus - recreatiemeer, vismeer, zwembad en sportvelden) op 400 m van uw woning.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen