Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in LA TESTE DE BUCH

Chalet SARAH

Frankrijk Atlantische kust LA TESTE DE BUCH

Locatie

Chalet Sarah staat in het oesterkwekersdorp La Teste de Buch, kortweg La Teste genoemd, dat is gelegen tegen de bruisende badplaats Arcachon en haar prachtige baai. Kilometerslange prachtige Atlantische zandstranden met als

letterlijk hoogtepunt de Dune de Pyla vormen een prachtig decor voor zonaanbidders en golfsurfers. Het enorme Meer van Cazaux biedt een zoetwater-alternatief voor watersporters en zwemmers. Verder uitgestrekte bossen om heerlijk te fietsen en te wandelen en het gerestaureerde historische stadscentrum van Bordeaux als autodagtocht. Uw vakantiechalet is uiterst eenvoudig (het stapelbed is alleen geschikt voor kinderen tot 12 jaar) en staat in de leuk begroeide achtertuin van een vriendelijk echtpaar in een rustige woonwijk. Zij zijn vaak afwezig en zullen verder nadrukkelijk uw privacy respecteren. De vakantiewoning vormt een uitgelezen en zeer gunstig geprijsde uitvalsbasis om deze prachtige streek te ontdekken. In chalet Sarah is geen verwarming aanwezig, denkt u dus aan een trui voor eventuele frisse avonden in voor- of naseizoen.

Uw woning

30 m². Woonkeuken met ktv, 2 kookplaten, magnetron en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 1 stapelbed (kinderen tot ongeveer 12 jaar) en 1 twijfelaar. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Overdekt terras met tuinmeubels en elektrische gril. Mooi begroeide tuin met zowel zon als schaduw. U kunt gebruik maken van een gezamenlijke wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen