Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in LA PALMYRE

Vakantiehuis LE VIVIER

Frankrijk Atlantische kust LA PALMYRE

Locatie

Vakantiehuis Le Vivier staat in een rustige vakantiewijk van het gezellige badplaatsje La Palmyre aan één van de brede zandstranden van het zuiden van de Charente Maritime, 15 km ten westen van

Royan. La Palmyre heeft de grootste en mooiste dierentuin van Frankrijk en staat bekend als een paradijs voor surfers en zeilers. De kust is hier vrijwel onbebouwd en in het achterland liggen uitgestrekte bossen om heerlijk te wandelen en fietsen. Uitstapjes naar het Île d'Oléron (35 km) of wijnstad Bordeaux liggen voor de hand. De stranden liggen op 1500 m. U bewoont één van 2 identieke geschakelde vakantiewoningen in deze gezellige wijk met o.a. tennisvelden en vijvers. Vakantiehuis Le Vivier ligt naast de identieke woning F-17570/2 l?Otari, maar beschikt over een grotere tuin.

Uw woning

75 m². Woonkamer met canapé (tevens 1 tweepers. bed), ktv en eethoek. Open keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. 1e Etage: mezzanine met 3 één pers. bedden. 2e Badkamer met toilet en wastafel. U beschikt over een overdekt terras en een tuin van 150 m² met een tuinstel, ligstoelen en barbecue. U beschikt over een wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis L'OTARI

Frankrijk Atlantische kust LA PALMYRE

Locatie

La Palmyre is een gezellige badplaats in het zuiden van de Charente Maritime, tussen La Rochelle en Bordeaux. U bewoont één van 2 identieke geschakelde vakantiewoningen in een gezellige vakantiewijk met o.a.

tennisvelden. De stranden liggen op 1500 m. La Palmyre is bekend om de goede surf- en zeilmogelijkheden en de grootste dierentuin van Frankrijk. Uw woning ligt naast de identieke woning F-17570/3 Le Vivier, die over een grotere tuin beschikt.

Uw Woning

75 m². Woonkamer met canapé (tevens 1 tweepers. bed), ktv en eethoek. Open keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. 1e Etage: mezzanine met 3 één pers. bedden. 2e Badkamer met toilet en wastafel. U beschikt over een overdekt terras en een tuintje met een tuinstel, ligstoelen en barbecue.

Extra's

U beschikt over een wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis DE L'OCEAN

Frankrijk Atlantische kust LA PALMYRE

Locatie

La Palmyre is een gezellige badplaats aan de brede zandstranden van het zuiden van de Charente Maritime, 15 km ten westen van Royan. La Palmyre heeft de grootste en mooiste dierentuin van

Frankrijk en staat bekend als een paradijs voor surfers en zeilers. De kust is hier vrijwel onbebouwd en in het achterland liggen uitgestrekte bossen met veel wandel- en fietsmogelijkheden. U bewoont het afgebeelde gedeelte van deze geschakelde woning, op slechts 700 m van het eerste strand. Uitstapjes naar het Île d'Oléron (35 km) of wijnstad Bordeaux liggen voor de hand.

Uw Woning

52 m². Woonkamer met canapé (tevens 1 tweepers. bed), ktv en eethoek. Open keuken met 2 kookplaten, oven, magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. 1e Etage: 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Mezzanine met een extra tweepers. slaapbank. Terras met groot zonnescherm, tuinstel, ligstoelen en een barbecue.

Extra's

U beschikt over een wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen