Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Alpen (92)
Plaatsen
BOZEL (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in BOZEL

Vakantiehuis LES MOLLINETS

Frankrijk Alpen BOZEL

Locatie

U bevindt zich hier in de beroemde Vallei van de Tarentaise, het prachtige natuur- en skigebied ten zuidoosten van Albertville in de Savoie. Het gebied wordt gevormd door de grote Alpenkolossen van

het Parc National de la Vanoise aan de zuidkant en de vallei van de Isère met typische bergdorpen en het massief van de Beaufortin aan de noordkant. Het gehucht Les Mollinets ligt op 1100m hoogte even buiten Bozel in de vallei waar u naast de beroemde skioorden Courchevel en Meribel ook kunt genieten van de overweldigende bergnatuur van het Natuurpark La Vanoise . U bewoont een ruim appartement op de 1e en 2e etage van een enorm Alpenchalet in dit rustige gehucht. Woning F-73350/12 bevindt zich in hetzelfde gebouw.

Uw Woning

66 m². 1e Etage: woonkamer met canapé (tevens 2 pers. slaapbank), eethoek en ktv. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven en afwasmachine. Apart toilet. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. 2e Etage: Badkamer met douche en wastafel. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. 2e Badkamer met douche en toilet. 3e Slaapkamer met 1 éénpers.bed. Voor uw woning beschikt u over een balkon met mooi uitzicht en een barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis LE MOLLINET

Frankrijk Alpen BOZEL

Locatie

U bevindt zich hier in de beroemde Vallei van de Tarentaise, het prachtige natuur- en skigebied ten zuidoosten van Albertville in de Savoie. Het gebied wordt gevormd door de grote Alpenkolossen van

het Parc National de la Vanoise aan de zuidkant en de vallei van de Isère met typische bergdorpen en het massief van de Beaufortin aan de noordkant. Het gehucht Les Mollinets ligt op 1100 m hoogte even buiten Bozel in de vallei waar u naast de beroemde skioorden Courchevel en Meribel ook kunt genieten van de overweldigende bergnatuur van het Natuurpark La Vanoise . U bewoont een ruim appartement op de 1e etage (begane grond op tuinniveau) van een enorm Alpenchalet in dit rustige gehucht. Woning F-73350/11 bevindt zich in hetzelfde gebouw.

Uw Woning

68 m². 1e Etage: woonkamer met canapé (tevens 2 pers. slaapbank), eethoek en ktv. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven en afwasmachine. Apart toilet. 2 Slaapkamers met elk 1 tweepers. bed. Badkamer met douche en wastafel. Slaapkamer met 1 stapelbed. 2e Badkamer met ligbad en wastafel. Achter uw woning beschikt u over een tuin met tuinmeubels en een barbecue.

Extra's

U beschikt over een eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen