Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in WIES STOCKMATT

Vakantiewoning RITA

Duitsland Zwarte woud WIES STOCKMATT

Locatie

In het gehuchtje Stockmatt staat vakantiewoning Rita. Het plaatsje ligt in het Wiesendal in het uiterste zuiden van het Zwarte Woud. Uw vakantiehuis staat ca. 35 km ten noorden van Basel en

60 km ten zuiden van Freiburg. In het rustige dal kunt u uitzonderlijk mooie wandelingen maken. Doordat uw vakantiehuis dichtbij de Franse en Zwitserse grens staat, kunt u gemakkelijk een bezoek brengen aan deze landen. Leuke uitstapjes maakt u o.a. naar de Elzas in Frankrijk, de dierentuin in Basel en de druipsteengrotten in Hasel (ca. 25 km). U bewoont hier de gehele onderetage die u bereikt via een trap. Dankzij de ligging van vakantiewoning Rita op 800 m hoogte heeft u vanaf uw terras een machtig uitzicht over de Alpen.

Uw woning

80 m². Eigen entree, ruime woonkamer met zithoek, eethoek, satelliet-ktv en toegang tot het terras. Aparte keuken met 3 kookplaten, oven, wasmachine en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed (1,40 m) en 1 éénpers. bed. Badkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. Privé-terras met tuinmeubels.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen