Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in TENNENBRONN

Vakantiepark TENNENBRONN

Duitsland Zwarte woud TENNENBRONN

Locatie

In Tennenbronn ligt het gelijknamige vakantiepark Tennenbronn. Dit plaatsje ligt in het toeristische hart van het Zwarte Woud, 22 km ten noorden van Villingen. Vanuit uw vakantiehuis bent u zo in Zwitserland

of Frankrijk, maar u kunt ook mooie routes rijden en wandelen in de directe omgeving. Excursiemogelijkheden met de kinderen zijn volop aanwezig. In het Schwarzwald Park in Löffingen vindt u wilde dieren, maar ook een wildwaterbaan, rodelbaan, kinderspeelpark en bobsleebaan. Op ongeveer anderhalf uur rijden ligt het grootste pretpark van Duitsland, het Europa park in Rust. Op 500 m ligt een groot verwarmd openlucht zwembad (geopend v.a. eind mei) met glijbaan (74 m lang) omgeven door mooie natuur. Op het park zelf ligt een tennisbaan, restaurant, voetbalveld en kinderspeelplaats. Op dit ruim opgezette vakantiepark liggen in totaal ruim 200 vakantiewoningen. Vakantiepark Tennenbronn ligt op een 800 m hoog zonneplateau.

Uw woning

Type A, 4 pers., 42 m², geschakelde bungalow. Entree, woonkamer met zithoek (tevens 1 tweepers. bed, 1,15 m) en kabel-ktv. Open keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat en eethoek. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. U beschikt over een privé-terras met tuinmeubelen.

Extra's

De huizen zijn van particuliere eigenaren en kunnen onderling van elkaar verschillen. Broodjeservice. Wasmachine en droger met munten.

Winter

In Tennenbronn ligt het gelijknamige vakantiepark Tennenbronn. Dit plaatsje ligt in het toeristische hart van het Zwarte Woud, 22 km ten noorden van Villingen. Vanuit uw vakantiehuis bent u zo in Zwitserland of Frankrijk, maar u kunt ook mooie routes rijden en wandelen in de directe omgeving. Excursiemogelijkheden met de kinderen zijn volop aanwezig. In het Schwarzwald Park in Löffingen vindt u wilde dieren, maar ook een wildwaterbaan, rodelbaan, kinderspeelpark en bobsleebaan. Op ongeveer anderhalf uur rijden ligt het grootste pretpark van Duitsland, het Europa Park in Rust (open in december en van april tot eind oktober). In Schramberg (3 km) kunt u in december de schaatsen onderbinden om op de kunstijsbaan voor het raadhuis rondjes te draaien. Kerstmarkten in Stuttgart, Freiburg, Straßburg enz en het Adventskalenderhaus in Gengerbach vormen leuke uitstapjes. Op het park zelf ligt een tennisbaan, restaurant, voetbalveld en kinderspeelplaats. Op dit ruim opgezette vakantiepark liggen in totaal ruim 200 vakantiewoningen. Vakantiepark Tennenbronn ligt op een 800 m hoog plateau.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen