Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Metropolitan Berlin
Geef uw mening

Metropolitan Berlin

Hotel Metropolitan is een modern en sfeervol 3-sterrenhotel in het centrum van de bruisende stad Berlijn. Vlakbij de beroemde Ku'damm en U-bahn echter in een rustige straat gelegen. Het biedt kamers met

een smaakvolle inrichting en een eigentijdse stijl. Het hotel ligt weliswaar in het hart van de stad, maar in een rustig zijstraatje. Hotel Metropolitan Hansa is gevestigd in een gerenoveerd pand uit het begin van de 20e eeuw. De nette kamers met eigen badkamers, hebben een strakke inrichting en een eigentijdse stijl. Hotel Metropolitan bezit 76 kamers verdeeld over 5 verdiepingen, waarvan alle kamers een televisie, telefoon en een badkamer met douche of ligbad hebben. Ook hebben sommige kamers een balkon. Wilt u gebruik maken van het draadloos internet? Dat kan gratis in de lobby van het hotel. Hier zijn ook de kluisjes aanwezig. Geniet in de ochtend van een heerlijk goed gevuld ontbijtbuffet in de bistro van dit hotel. Of wat dacht u van ontbijt op bed of een snack? Ook dit is hier te verkrijgen. Om te winkelen bent u in Berlijn aan het goede adres. De stad is gevuld met leuke restaurants, winkels en andere uitgaansgelegenheden, maar ook veel bezienswaardigheden. Bekijk bijvoorbeeld de Brandenburger Tor. Dit is een indrukwekkend bouwwerk, wat de enige bewaard gebleven stadspoort van Berlijn is. Hij vormt de afsluiting van de boulevard Unter den Linden. Maar ook de Berliner Dom en de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche zijn erg indrukwekkend en zeker een aanrader. Of ga langs bij KaDeWe, een groot Duits warenhuis in het centrum van Berlijn. Maar de overblijfselen van de Berlijnse muur mogen natuurlijk ook niet ontbreken op uw lijstje.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Metropolitan Berlin in Berlijn, West Vlaanderen, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Metropolitan is een modern en sfeervol 3-sterrenhotel in het centrum van de bruisende stad Berlijn. Vlakbij de beroemde Ku'damm en U-bahn echter in een rustige straat gelegen. Het biedt kamers met een smaakvolle inrichting en een eigentijdse stijl. Het hotel ligt weliswaar in het hart van de stad, maar in een rustig zijstraatje. Hotel Metropolitan Hansa is gevestigd in een gerenoveerd pand uit het begin van de 20e eeuw. De nette kamers met eigen badkamers, hebben een strakke inrichting en een eigentijdse stijl. Hotel Metropolitan bezit 76 kamers verdeeld over 5 verdiepingen, waarvan alle kamers een televisie, telefoon en een badkamer met douche of ligbad hebben. Ook hebben sommige kamers een balkon. Wilt u gebruik maken van het draadloos internet? Dat kan gratis in de lobby van het hotel. Hier zijn ook de kluisjes aanwezig. Geniet in de ochtend van een heerlijk goed gevuld ontbijtbuffet in de bistro van dit hotel. Of wat dacht u van ontbijt op bed of een snack? Ook dit is hier te verkrijgen. Om te winkelen bent u in Berlijn aan het goede adres. De stad is gevuld met leuke restaurants, winkels en andere uitgaansgelegenheden, maar ook veel bezienswaardigheden. Bekijk bijvoorbeeld de Brandenburger Tor. Dit is een indrukwekkend bouwwerk, wat de enige bewaard gebleven stadspoort van Berlijn is. Hij vormt de afsluiting van de boulevard Unter den Linden. Maar ook de Berliner Dom en de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche zijn erg indrukwekkend en zeker een aanrader. Of ga langs bij KaDeWe, een groot Duits warenhuis in het centrum van Berlijn. Maar de overblijfselen van de Berlijnse muur mogen natuurlijk ook niet ontbreken op uw lijstje.