Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Sophien
Geef uw mening

Hotel Sophien

Göbel's Sophien Hotel is een familiehotel in het hart van de plaats Eisenach. Geniet van het Wellness center in het hotel, bezoek het nabijgelegen Wartburg kasteel of ga winkelen in de mooie

stad Erfurt. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad, toilet, föhn, radio, televisie, telefoon, minibar, kluis en zithoek. Enkele kamers hebben een balkon. In het restaurant kunt u genieten van een ontbijtbuffet en gerechten uit de regionale keuken. In de bar kunt u terecht voor een verfrissend drankje. Geniet van de faciliteiten van het Wellness center zoals de sauna, het stoombad, zwembad en fitnessruimte. U kunt ook een schoonheidsbehandeling of massage reserveren in de beautysalon. In Eisenach vindt u een levendige geschiedenis terug in de musea, kerken en huizen van Maarten Luther en Johann Sebastian Bach. Reserveer een rondleiding door de burcht Wartburg, een van Duitslands bekendste kastelen. In de omgeving van Eisenach kunt u prima fietsen, wandelen of een boottochtje maken. De stad Erfurt bereikt u met de auto binnen 45 minuten. Hier vindt u bezienswaardigheden als de Krämerbrücke, de langste bebouwde brugstraat van Europa, de Domberg met Mariendom, Severikirche, het Augustijnenklooster en Luther-monument. Winkelen kunt u prima op het marktplein, de Krämerbrücke en Lange Brücke waar u warenhuizen, boetieks, galeries en antiekwinkels vindt.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Sophien in Eisenach, Duitsland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Hotelspecialsonbekend€ 29,50onbekend
  • Beschrijvingen (1)
Göbel's Sophien Hotel is een familiehotel in het hart van de plaats Eisenach. Geniet van het Wellness center in het hotel, bezoek het nabijgelegen Wartburg kasteel of ga winkelen in de mooie stad Erfurt. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad, toilet, föhn, radio, televisie, telefoon, minibar, kluis en zithoek. Enkele kamers hebben een balkon. In het restaurant kunt u genieten van een ontbijtbuffet en gerechten uit de regionale keuken. In de bar kunt u terecht voor een verfrissend drankje. Geniet van de faciliteiten van het Wellness center zoals de sauna, het stoombad, zwembad en fitnessruimte. U kunt ook een schoonheidsbehandeling of massage reserveren in de beautysalon. In Eisenach vindt u een levendige geschiedenis terug in de musea, kerken en huizen van Maarten Luther en Johann Sebastian Bach. Reserveer een rondleiding door de burcht Wartburg, een van Duitslands bekendste kastelen. In de omgeving van Eisenach kunt u prima fietsen, wandelen of een boottochtje maken. De stad Erfurt bereikt u met de auto binnen 45 minuten. Hier vindt u bezienswaardigheden als de Krämerbrücke, de langste bebouwde brugstraat van Europa, de Domberg met Mariendom, Severikirche, het Augustijnenklooster en Luther-monument. Winkelen kunt u prima op het marktplein, de Krämerbrücke en Lange Brücke waar u warenhuizen, boetieks, galeries en antiekwinkels vindt.
 Lees meer bij Hotelspecials