Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Thüringen (90)
Plaatsen
Ternaard (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Ternaard

Herberg De Waard Van Ternaard

Duitsland Thüringen Ternaard

Herberg de Waard van Ternaard is een luxe 4-sterrenhotel gevestigd in een voormalige herberg. Het historische pand uit 1860 ligt aan het sfeervolle dorpsplein van het Friese plaatsje Ternaard. Geniet hier van

de rust en ruimte en maak een uitstapje naar de Waddeneilanden. De 5 hotelkamers in Herberg de Waard van Ternaard zijn ingericht op 4-sterrenniveau. Elke kamer is uniek en smaakvol ingericht met een combinatie van natuurlijke materialen. Geniet 's ochtends van een uitgebreid ontbijt met versgebakken brood. Ook voor een lunch en diner bent u in dit hotel op het juiste adres. Proef de heerlijke ambachtelijke streekgerechten in het restaurant en geniet met mooi weer van de zon op het terras aan het dorpsplein. Het Friese dorpje Ternaard ligt in het noorden van Friesland vlak aan de Waddenzee. Bewonder in het dorp de 16e eeuwse gotische kerk en het raadhuis van Westdongeradeel. Huur bovendien fietsen bij het hotel en trek er op uit. In de omgeving zijn verschillende mooie fiets- en wandelroutes te volgen. Fiets bijvoorbeeld om het Lauwersmeer en geniet van het weidse landschap van dit nationale park. Ontdekt u de omgeving liever per boot? Volg dan een van de vele vaarten en kanalen of hijs de zeilen op het Lauwersmeer. Ook een uitstapje naar de Ameland of Schiermonnikoog en de omliggende plaatsjes zoals Dokkum behoren tot de mogelijkheden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen