Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Thüringen (90)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Sitzendorf

Hotel Vital Am Th?ringer Wald

Duitsland Th??ringen Sitzendorf

Vital-Hotel am Th?ringer Wald is gelegen in de Duitse plaats Sitzendorf, 580km vanaf Utrecht. Sitzendorf ligt zo'n 59km ten zuiden van Erfurt. Het driesterren aparthotel beschikt over diverse wellnessfaciliteiten zoals een sauna,

whirlpool, solarium een natuurbad. Beautybehandelingen en massages behoren ook tot de mogelijkheden en worden op aanvraag voor u verzorgd. De actieve gast kan kiezen uit diverse activiteiten. Een partij volleybal, een fietstocht door de omgeving, paardrijden of quadtochten... het kan allemaal. In het hotel kunt u 's zomers een drankje nuttigen in de biergarten. Ook een restaurant is aanwezig.De tweepersoonskamers van Vital-Hotel am Th?ringer Wald zijn voorzien van een telefoon, wekservice, televisie, zitje, bureau en een balkon of terras. De badkamer isvoorzien van een douche, f?hn en toilet.In de omgeving is van alles te ontdekken. Breng een bezoek aan de historische stad Erfurt met haar Romaans-Gotische dom, de citadel en het marktplein. Sportievelingen kunnen zich uitleven in de schaatshal Gunda Niemann-Stirnemann Halle. Op 35km vanaf het hotel vindt u de 'Saalfelder grotten' en het stuwmeer waar diverse watersportmogelijkheden zijn. Kortom, dit hotel en haar omgeving zijn ideaal als u veel wilt ondernemen maar ook tot rust wilt komen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Vital Am Thüringer Wald

Duitsland Thüringen Sitzendorf

Vital-Hotel am Thüringer Wald is gelegen in de Duitse plaats Sitzendorf, 580km vanaf Utrecht. Sitzendorf ligt zo'n 59km ten zuiden van Erfurt. Het driesterren aparthotel beschikt over diverse wellnessfaciliteiten zoals een sauna,

whirlpool, solarium een natuurbad. Beautybehandelingen en massages behoren ook tot de mogelijkheden en worden op aanvraag voor u verzorgd. De actieve gast kan kiezen uit diverse activiteiten. Een partij volleybal, een fietstocht door de omgeving, paardrijden of quadtochten... het kan allemaal. In het hotel kunt u 's zomers een drankje nuttigen in de biergarten. Ook een restaurant is aanwezig.De tweepersoonskamers van Vital-Hotel am Thüringer Wald zijn voorzien van een telefoon, wekservice, televisie, zitje, bureau en een balkon of terras. De badkamer isvoorzien van een douche, föhn en toilet.In de omgeving is van alles te ontdekken. Breng een bezoek aan de historische stad Erfurt met haar Romaans-Gotische dom, de citadel en het marktplein. Sportievelingen kunnen zich uitleven in de schaatshal Gunda Niemann-Stirnemann Halle. Op 35km vanaf het hotel vindt u de 'Saalfelder grotten' en het stuwmeer waar diverse watersportmogelijkheden zijn. Kortom, dit hotel en haar omgeving zijn ideaal als u veel wilt ondernemen maar ook tot rust wilt komen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen