Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Landgoed Kortenbos
Geef uw mening

Landgoed Kortenbos

Het kleinschalige Landgoed Kortenbos is een accommodatie die in alles onderscheidend is. Een luxe designhotel, midden in de natuur, waar je wordt omringt door wellness en weelde. Vanuit het hotel maakt u

gemakkelijk een uitstapje naar Venlo of Nijmegen. Het hotel beschikt over 9 unieke en exclusieve hotelkamers die zijn voorzien van een flatscreen TV, radio en een badkamer met een stoomcabine. Begin de dag met een ontbijt aan de eettafel in de open keuken en eindig deze met een drankje bij de open haard in de lounge. Daartussen geniet u van een lunch en diner in het restaurant van het hotel. In de keuken staan pure en eerlijke producten centraal, met een duidelijke voorkeur voor de biologische keuken en vergeten groenten. Na een drukke dag kunt u buiten in de jacuzzi heerlijk ontspannen. Landgoed Kortenbos biedt tal van activiteiten tijdens uw verblijf. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een rozenkweker of forellenvijver in de omgeving of maak tocht met paard en wagen. In Meerlo kunt u de historische panden Huize Meerlo en het Kasteel van Meerlo bezichtigen. Liever een bruisende stad opzoeken? Met 20 minuten autorijden bent u in het gezellige centrum van Venlo. Hier kunt u gezellig winkelen, monumenten bezichtigen of genieten op een van de terrasjes in de stad. Bent u een natuurliefhebber? Op korte afstand van het hotel ligt het Nationaal Park De Maasduinen, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Landgoed Kortenbos in Meerlo, Thüringen, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Het kleinschalige Landgoed Kortenbos is een accommodatie die in alles onderscheidend is. Een luxe designhotel, midden in de natuur, waar je wordt omringt door wellness en weelde. Vanuit het hotel maakt u gemakkelijk een uitstapje naar Venlo of Nijmegen. Het hotel beschikt over 9 unieke en exclusieve hotelkamers die zijn voorzien van een flatscreen TV, radio en een badkamer met een stoomcabine. Begin de dag met een ontbijt aan de eettafel in de open keuken en eindig deze met een drankje bij de open haard in de lounge. Daartussen geniet u van een lunch en diner in het restaurant van het hotel. In de keuken staan pure en eerlijke producten centraal, met een duidelijke voorkeur voor de biologische keuken en vergeten groenten. Na een drukke dag kunt u buiten in de jacuzzi heerlijk ontspannen. Landgoed Kortenbos biedt tal van activiteiten tijdens uw verblijf. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een rozenkweker of forellenvijver in de omgeving of maak tocht met paard en wagen. In Meerlo kunt u de historische panden Huize Meerlo en het Kasteel van Meerlo bezichtigen. Liever een bruisende stad opzoeken? Met 20 minuten autorijden bent u in het gezellige centrum van Venlo. Hier kunt u gezellig winkelen, monumenten bezichtigen of genieten op een van de terrasjes in de stad. Bent u een natuurliefhebber? Op korte afstand van het hotel ligt het Nationaal Park De Maasduinen, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.