Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Thüringen (90)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Grafenthal

Hotel Gasthaus Steiger

Duitsland Thüringen Grafenthal

Hotel-Gasthaus Steiger ligt in Gräfenthal, in de natuurrijke Duitse deelstaat Thüringen. Gräfenthal ligt zo'n 80km ten zuidoosten van Erfurt. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, sauna en solarium (beiden betaald) en

fitnessfaciliteiten. De landelijk ingerichte kamers van Hotel-Gasthaus Steiger zijn voorzien van televisie, telefoon, minibar en badkamer met douche, toilet en föhn. De meeste kamers beschikken over een balkon of terras. Voor natuurliefhebbers, wandel-, Nordic Walking- en fietsfanaten is Thüringen een paradijs. Ga eens een dag op stap in het 80.000ha grote natuurpark Thüringer Schiefergebirge-Obere Saale. Bossen, het stuwmeer bij Hohenwarte, bergen tot 800m, het bekende wandelpad 'Rennsteig' en de vele meren maken dit gebied buitengewoon aantrekkelijk. Andere aanraders zijn de mijn 'Morassina', het speelgoedmuseum in Sonneberg, de prachtige grotten in Saalfeld en de glasblazerstad Lauscha. Dit mooie stadje werd in de 19de eeuw beroemd vanwege de glazen kerstboomversiering die hier overigens nog steeds wordt vervaardigd. Afstand vanaf Utrecht: 605km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen