Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Thüringen (90)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in GESCHWENDA

Vakantiewoning INGE

Duitsland Thüringen GESCHWENDA

Locatie

Vakantiewoning Inge staat in het plaatsje Geschwenda. Het plaatsje ligt 10 km ten oosten van de wintersportplaats Oberhof. Het dorp ligt in het bosrijke landschap van het Thüringer Woud. Uw vakantiehuis ligt

ideaal voor het maken van heerlijke wandelingen. Door de centrale ligging zijn diverse cultuursteden als Weimar, Eisenach, Gotha en Erfurt makkelijk te bereiken. Brengt u eens een bezoekje aan de dom van Erfurt of het Goethehuis in Weimar, waar dichter Goethe van 1782 tot 1832 heeft gewoond. Voor een frisse duik gaat u naar het 300 m van uw vakantiewoning gelegen openlucht zwembad. Op hetzelfde privé-terrein staat ook Bungalow Inge, D-98716/3. Vakantiewoning Inge bevindt zich onder de woning van de sympathieke eigenaars, in een rustige villawijk, net buiten het centrum.

Uw woning

40 m². 3 Treden naar beneden, entree. Woonkamer met zithoek, ktv, DVD-speler en radio-cd speler. Kleine kitchenette met 2 kookplaten, koffiezetapparaat, toaster en magnetron. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubels, barbecue en een fijne gemeenschappelijke tuin van zo'n 300 m² die u deelt met de huurders van de bungalow.

Bijzonderheden

U woont op de begane grond, onder het huis van de eigenaars die uw privacy uiteraard respecteren.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Bungalow INGE

Duitsland Thüringen GESCHWENDA

Locatie

Bungalow Inge staat in het plaatsje Geschwenda. Het plaatsje ligt 10 km ten oosten van de wintersportplaats Oberhof. De vrijstaande bungalow staat net buiten het centrum. Het dorp ligt in het bosrijke

landschap van het Thüringer Woud. Uw vakantiehuis ligt ideaal voor het maken van heerlijke wandelingen. Door de centrale ligging zijn diverse cultuursteden als Weimar, Eisenach, Gotha en Erfurt makkelijk te bereiken. Brengt u eens een bezoekje aan de dom van Erfurt of het Goethehuis in Weimar, waar dichter Goethe van 1782 tot 1832 heeft gewoond. Voor een frisse duik gaat u naar het 300 m van uw vakantiewoning gelegen openlucht zwembad. Op hetzelfde privé-terrein staat ook vakantiewoning Inge, D-98716/4. Bungalow Inge staat in een rustige villawijk, naast het huis van de eigenaar die uw privacy uiteraard respecteert.

Uw woning

45 m². Gezellige woonkamer met zit/eethoek, ktv en radio. Open keuken met 2 kookplaten, koffiezetapparaat, toaster, afwasmachine en magnetron. Grote slaapkamer met 1 tweepers. bed en 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Privé-terras met tuinmeubels, barbecue en een fijne gemeenschappelijke tuin van zo'n 300 m².

Extra's

U woont naast het huis van de eigenaars die uw privacy uiteraard respecteren.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen