Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Thüringen (90)
Plaatsen
Gehren (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Gehren

Hotel Wald Schobsetal

Duitsland Thüringen Gehren

Waldhotel Schobsetal ligt in een bosrijke omgeving in de Duitse deelstaat Thüringen in het plaatsje Gehren. Vanuit Utrecht rijdt u via Dortmund en Kassel naar Erfurt. Gehren bevindt zich op 38km ten

zuiden van Erfurt. In dit gemoedelijke hotel geniet u van uw rust. Op het terras van het hotel heeft u direct zicht op de bossen rondom u. Het is dan ook een prima plek om een hapje of drankje te nuttigen. Verder ontspant u in de sauna of boekt u een schoonheidsbehandeling. In het restaurant kunt u uit verschillende gerechten kiezen waaronder vegetarisch. Ook beleeft u genoeglijke uren op de kegelbaan in het hotel. De kamers van Waldhotel Schobsetal zijn voorzien van telefoon, wekdienst, televisie, draadloos internet, minibar en een badkamer met douche en toilet. Waldhotel Schobsetal is landelijk gelegen in het natuurpark Thüringerwald tussen Frankfurt en Dresden. Het centrum van Gehren ligt op 2km afstand. Hier treft u de in boogvormen gebouwde kerk St. Michael aan uit het jaar 1834. Tevens staat hier de romantische, deels gerestaureerde ruïne van het Gehrener Slot. Het aangrenzende park met eeuwenoude bomen nodigt voor een wandeling uit. De 809m hoge Langer Berg is in dit middelgebergte, het Thüringer Wald, een uitdaging om te bereiken. Ook ligt het hotel in de directe omgeving van diverse wandel- en fietsroutes. In de winter maakt u mooie langlauftochten als het gesneeuwd heeft. Afstand vanaf Utrecht: 570km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen