Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Hummersen (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Hummersen

Hotel Zur Post Hummersen

Duitsland Teutoburgerwoud Hummersen

Het 3-sterrenhotel Zur Post ligt in Hummersen in het heuvelachtige Weserbergland in Duitsland. Dit prachtige gebied is bekend van de gebroeders Grimm sprookjes Sneeuwwitje en Doornroosje. Fiets langs de rivier de Weser

langs burchten en kastelen en geniet van de prachtige natuur. Het 3-sterrenhotel Zur Post heeft 35 kamers die allemaal beschikken over een badkamer met toilet, bad en douche en een föhn. Iedere ochtend kunt u genieten van een Duits ontbijtbuffet. Daarnaast kunt u 's avonds in het mediterrane restaurant terecht voor een heerlijke Italiaanse, maar ook Duitse maaltijd. U kunt zich ook prima vermaken op de dubbele bowlingbaan. In het heuvelachtige Weserbergland kunt u heerlijk tot rust komen. Hummersen ligt aan de voet van de berg Mutt waar u verschillende routes kunt wandelen op 5 niveaus op basis van gevorderdheid. Ook mountainbikeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Er zijn maar liefst 16 verschillende parkoersen op 3 niveaus. In de omgeving vindt u ook imposante kastelen en burchten, waaronder Burcht Polle en Doornroosjekasteel Sababurg.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 2.0/5 (1 stem)

Momenteel geen aanbiedingen