Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Stromberg (4)
Plaatsen

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Stromberg

Van Der Valk Resort Stromberg

Duitsland Stromberg

Het Van der Valk Resort Stromberg ligt in de Duitse plaats Stromberg (374 km v.a. Utrecht) in de prachtige, natuurrijke omgeving van de Hunsrück en de Moezel. De omgeving biedt talloze sportmogelijkheden,

zoals wandelen, fietsen, paardrijden en tennis. Rondom het Resort ligt een 18-holes golfbaan waar u ontspannen een balletje kunt slaan. Trek er ook op uit om de prachtige kastelen en burchten langs de Rijn te ontdekken!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Ferien & Erholungspark Schindeldorf

Duitsland Stromberg

Ferien- und Erholungspark Schindeldorf ligt op een heuvel in het Duitse Stromberg, op 2 kilometer van het centrum. Stromberg maakt deel uit van de deelstaat Rheinland-Pfalz. Bent u een liefhebber van natuur?

Dan zit u goed, want u verblijft middenin een van de mooiste natuurgebieden van Duitsland. Bekijk adembenemende kastelen, geniet van Duitse wijn en kom Â’s avonds helemaal tot rust in uw eigen appartement of bungalow!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen