Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Golden Tulip Lübecker Hof
Geef uw mening

Golden Tulip Lübecker Hof

Gelegen in het pittoreske Stockelsdorf en op slechts 3km van het centrum van Hanzestad Lübeck, vindt u het stijlvolle Golden Tulip Lübecker Hof. Dit in country-house stijl ingerichte hotel ligt midden in

het groen, aan de toegangsporten van Lubeck, en is een genot om te verblijven. Alle ingrediënten voor een aangenaam verblijf treft u hier aan. Zo beschikt het hotel over een goed restaurant, gezellige pub, een terras (open in de zomer) en kunt u heerlijk ontspannen in de sauna. De hotelkamers zijn ruim ingericht en voorzien van alle moderne gemakken. Zo zijn ze allen uitgerust met een parketvloer, apart zitgedeelte, telefoon, televisie, wekservice, kluis, minibar en een badkamer met bad, douche, toilet en föhn. De Hanzestad Lübeck is een zeer charmante stad die bekend is om de Holstenpoort, marsepein, de Travemünde en de karakteristieke herenhuizen. Ze biedt echter meer en wordt sinds langere tijd gezien als de geheime culturele hoofdstad van het noorden. Zo vinden er vele bekende muzikale evenementen plaats en zijn er diverse interessante musea. Ook op culinair gebied kunt u zich in één van de vele restaurants goed laten verwennen.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Golden Tulip Lübecker Hof in Luebeck Stockelsdorf, Schleswig Holstein, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Gelegen in het pittoreske Stockelsdorf en op slechts 3km van het centrum van Hanzestad Lübeck, vindt u het stijlvolle Golden Tulip Lübecker Hof. Dit in country-house stijl ingerichte hotel ligt midden in het groen, aan de toegangsporten van Lubeck, en is een genot om te verblijven. Alle ingrediënten voor een aangenaam verblijf treft u hier aan. Zo beschikt het hotel over een goed restaurant, gezellige pub, een terras (open in de zomer) en kunt u heerlijk ontspannen in de sauna. De hotelkamers zijn ruim ingericht en voorzien van alle moderne gemakken. Zo zijn ze allen uitgerust met een parketvloer, apart zitgedeelte, telefoon, televisie, wekservice, kluis, minibar en een badkamer met bad, douche, toilet en föhn. De Hanzestad Lübeck is een zeer charmante stad die bekend is om de Holstenpoort, marsepein, de Travemünde en de karakteristieke herenhuizen. Ze biedt echter meer en wordt sinds langere tijd gezien als de geheime culturele hoofdstad van het noorden. Zo vinden er vele bekende muzikale evenementen plaats en zijn er diverse interessante musea. Ook op culinair gebied kunt u zich in één van de vele restaurants goed laten verwennen.