Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Basthorst (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Basthorst

Schloss Basthorst

Duitsland Schleswig Holstein Basthorst

Hotel Schloss Basthorst is rustig gelegen aan een bos en een meertje in het plaatsje Basthorst in de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein. Het luxe hotel is gesitueerd in een klein kasteel. In het

hotel zijn vele faciliteiten, namelijk een binnenzwembad, solarium, sauna, fitness, beautycenter en fietsverhuur. Voor een drankje kunt u terecht in de bar en voor het diner zit u goed in het uitstekende restaurant. De stijlvol ingerichte kamers van Hotel Schloss Basthorst zijn voorzien van telefoon, televisie, wekservice en een badkamer met douche en of bad, föhn en toilet. Hotel Schloss Barsthorst ligt schitterend een natuurrijke omgeving. De Duitse deelstaat Sleesweijk-Holstein, in het noorden van Duitsland gelegen, bestaat uit veel groen en water. Een ideale setting om volledig tot rust te komen en een flinke dosis zuurstof tot u te nemen. Maak mooie wandelingen en zoek bij mooi weer de verkoeling van een nabij gelegen meer. Voor een dagje rijdt u in een half uurtje langs de Schweriner See naar Schwerin. Bezichtig hier het 16e eeuwse kasteel van Schwerin, dat op een eilandje gebouwd is. Voor een magnifiek uitzicht begeeft u zich naar de toren van de Dom.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 238,00