Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Sauerland (139)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Wildewiese

Hotel Panoramablick Wildewiese

Duitsland Sauerland Wildewiese

De ligging van dit gezellige Nederlandse familiehotel, met ruim binnenzwembad en sauna, is uniek: op een van de hoogste bergen van Hoogsauerland, midden in een natuur- en skigebied met een uitzicht om

bij weg te dromen. Een ideale bestemming voor natuurliefhebbers met vele wandel- en fietsmogelijkheden. In de winter kan direct vanuit dit hotel geskied worden. De kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet. Hotel Panoramablick Wildewiese is een geheel niet-roken hotel. In het restaurant kunt u genieten van gerechten van de Duits/Nederlandse kaart. Aan de bar kunt u terecht voor een drankje. Het Sauerland is een fascinerend middelgebergte met bossen en groene weiden, doorspekt met beekjes en meren. Hier verdwijnt de haast en stress van alledag. Gelegen in een uitgestrekt natuurgebied (Naturpark Homert) is het hotel het ideale beginpunt voor natuurliefhebbers. Wandelaars, Nordic Walkers en mountainbikers komen volledig aan hun trekken. En het hotel ligt ook nog eens midden in een ski-, langlauf- en rodelgebied.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen