Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Lindenhof
Geef uw mening

Hotel Lindenhof

Hotel Lindenhof is een basic hotel en gelegen in het Duitse plaatsje Sundern bij Langscheid in het Sauerland. Hotel Lindenhof ligt op de hellingen aan de zuidkant van het fraaie stuwmeer Sorpesee.

Het hotel beschikt over een restaurant en een 'Biergarten'. Het restaurant, de zalen en de kamers beschikken over draadloos internet.De kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, telefoon, televisie op aanvraag en een minibar. Een deel van de kamers heeft toegang tot het terras. Het Sauerland is niet voor niets een geliefde vakantiebestemming. In het land van de 1000 bergen vindt u alles voor een ontspannen en actief verblijf. Te voet, op de fiets of per auto... de mogelijkheden om de natuur te verkennen zijn eindeloos. Waterliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de Sorpesee: u kunt er kanoën en roeien; of werp uw vishengel uit. Of wat dacht u van een rondvaart? In de winter zijn er langlauf- en skimogelijkheden op en rondom de 650m hoge Schomberg.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Lindenhof in Sundern, Duitsland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 118,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Lindenhof is een basic hotel en gelegen in het Duitse plaatsje Sundern bij Langscheid in het Sauerland. Hotel Lindenhof ligt op de hellingen aan de zuidkant van het fraaie stuwmeer Sorpesee. Het hotel beschikt over een restaurant en een 'Biergarten'. Het restaurant, de zalen en de kamers beschikken over draadloos internet.De kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, telefoon, televisie op aanvraag en een minibar. Een deel van de kamers heeft toegang tot het terras. Het Sauerland is niet voor niets een geliefde vakantiebestemming. In het land van de 1000 bergen vindt u alles voor een ontspannen en actief verblijf. Te voet, op de fiets of per auto... de mogelijkheden om de natuur te verkennen zijn eindeloos. Waterliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de Sorpesee: u kunt er kanoën en roeien; of werp uw vishengel uit. Of wat dacht u van een rondvaart? In de winter zijn er langlauf- en skimogelijkheden op en rondom de 650m hoge Schomberg.
 Lees meer bij Weekendjeweg