Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Flair  Nieder
Geef uw mening

Hotel Flair Nieder

Flair Hotel Nieder ligt in Ostwig, in het Duitse Sauerland, zo'n 25km ten noorden van Winterberg. Het hotel beschikt over een restaurant. Bij mooi weer kunt u in de tuin bij de

idyllische zwemvijver ontspannen. De tweepersoonskamers van Flair Hotel Nieder zijn voorzien van een telefoon, televisie, broekpers, wekdienst en een badkamer met een douche, toilet en föhn. De bosrijke omgeving van Flair Hotel Nieder is bijzonder geschikt voor wandelliefhebbers. Ook mountainbikers en Nordic Walkers komen in dit glooiende landschap aan hun trekken. 's Winters, bij voldoende sneeuw is het Sauerland een prima bestemming voor skiërs. Met de auto bent u er vanaf Utrecht in ongeveer 3 uur. Met name Willingen en Winterberg zijn populair. Op de goed geprepareerde pistes leven grote en kleine skiërs zich uit, langlaufen kan op de 200km lange loipes. Ook op het gebied van après-ski hebben genoemde plaatsen voldoende te bieden.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Flair Nieder in Ostwig, Sauerland, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Flair Hotel Nieder ligt in Ostwig, in het Duitse Sauerland, zo'n 25km ten noorden van Winterberg. Het hotel beschikt over een restaurant. Bij mooi weer kunt u in de tuin bij de idyllische zwemvijver ontspannen. De tweepersoonskamers van Flair Hotel Nieder zijn voorzien van een telefoon, televisie, broekpers, wekdienst en een badkamer met een douche, toilet en föhn. De bosrijke omgeving van Flair Hotel Nieder is bijzonder geschikt voor wandelliefhebbers. Ook mountainbikers en Nordic Walkers komen in dit glooiende landschap aan hun trekken. 's Winters, bij voldoende sneeuw is het Sauerland een prima bestemming voor skiërs. Met de auto bent u er vanaf Utrecht in ongeveer 3 uur. Met name Willingen en Winterberg zijn populair. Op de goed geprepareerde pistes leven grote en kleine skiërs zich uit, langlaufen kan op de 200km lange loipes. Ook op het gebied van après-ski hebben genoemde plaatsen voldoende te bieden.