Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Sauerland (139)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Meschede Grevenstein

Landgasthof Grevenstein

Duitsland Sauerland Meschede Grevenstein

Het intieme hotel Landgasthof Grevenstein ligt aan de rand van Grevenstein in het Duitse Sauerland, het land van de 1000 bergen. Het gastvrije hotel wordt gerund door Nederlanders en beschikt over een

restaurant, bar, sauna (tegen betaling) en fitness faciliteiten. Verder is het bij goed weer heerlijk vertoeven in de grote tuin van het hotel. U verblijft in één van de 12 eenvoudig, maar comfortabel ingerichte kamers. Al deze kamers zijn voorzien van televisie en een badkamer met douche en toilet. Landgasthof Grevenstein grenst aan het natuurpark Homert, binnen 5 minuten loopt u al door de bossen en velden van dit schitterende park. Door de overweldigende natuur die Sauerland biedt, is deze omgeving sowieso uitermate geschikt voor liefhebbers van rust en natuur. Ook motorliefhebbers zijn hier meer dan welkom. De eigenaren van het hotel zijn zelf vervent motorrijder en kunnen u dan ook op alle mooie routes wijzen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 125,00