Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Sauerland (139)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in MARSBERG OBERMARSBERG

Vakantiewoning K?THE

Duitsland Sauerland MARSBERG OBERMARSBERG

Locatie

Vakantiewoning K?the ligt in het vestingstadje Obermarsberg. Het stadje ligt bovenop een bergplateau in het natuurpark Diemelsee. Vanuit Obermarsberg heeft u prachtige vergezichten over de omringende natuur. Op 25 km ten zuidwesten

van uw vakantiehuis ligt de 700 jaar oude Hanzestad Brilon en 30 km ten zuidwesten van uw woning ligt Willingen. Op 1,5 km vindt u een groot overdekt zwembad. Vanuit uw vakantiewoning kunt u heerlijke wandelingen in de prachtige natuur van het Sauerland maken. De eerder genoemde steden Brilon, Willingen en het nog iets verderop gelegen Winterberg zijn zeker een bezoek waard. Het vakantiehuis is volledig gerenoveerd en staat midden in het dorp op een rustig plekje. U bewoont het netjes en compleet ingerichte appartement op de begane grond van vakantiewoning K?the.

Uw woning

65 m?. Entree, woonkeuken met zithoek, kinderstoel, eethoek, ktv, 4 kookplaten, koffiezetapparaat, toaster, waterkoker en directe toegang tot uw terras en de tuin. Twee slaapkamers met elk 1 tweepers. bed en wastafel. Luxe badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Fijne omheinde tuin op het zuiden met terras, zitje, parasol en schommel.

Extra's

Broodjesservice.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiewoning KÄTHE

Duitsland Sauerland MARSBERG OBERMARSBERG

Locatie

Vakantiewoning KÀthe ligt in het vestingstadje Obermarsberg. Het stadje ligt bovenop een bergplateau in het natuurpark Diemelsee. Vanuit Obermarsberg heeft u prachtige vergezichten over de omringende natuur. Op 25 km ten zuidwesten

van uw vakantiehuis ligt de 700 jaar oude Hanzestad Brilon en 30 km ten zuidwesten van uw woning ligt Willingen. Op 1,5 km vindt u een groot overdekt zwembad. Vanuit uw vakantiewoning kunt u heerlijke wandelingen in de prachtige natuur van het Sauerland maken. De eerder genoemde steden Brilon, Willingen en het nog iets verderop gelegen Winterberg zijn zeker een bezoek waard. Het vakantiehuis is volledig gerenoveerd en staat midden in het dorp op een rustig plekje. U bewoont het netjes en compleet ingerichte appartement op de begane grond van vakantiewoning KÀthe.

Uw woning

65 m². Entree, woonkeuken met zithoek, kinderstoel, eethoek, ktv, 4 kookplaten, koffiezetapparaat, toaster, waterkoker en directe toegang tot uw terras en de tuin. Twee slaapkamers met elk 1 tweepers. bed en wastafel. Luxe badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Fijne omheinde tuin op het zuiden met terras, zitje, parasol en schommel.

Extra's

Broodjesservice.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiewoning KÄTHE

Duitsland Sauerland MARSBERG OBERMARSBERG

Locatie

Vakantiewoning Käthe ligt in het vestingstadje Obermarsberg. Het stadje ligt bovenop een bergplateau in het natuurpark Diemelsee. Vanuit Obermarsberg heeft u prachtige vergezichten over de omringende natuur. Op 25 km ten zuidwesten

van uw vakantiehuis ligt de 700 jaar oude Hanzestad Brilon en 30 km ten zuidwesten van uw woning ligt Willingen. Op 1,5 km vindt u een groot overdekt zwembad. Vanuit uw vakantiewoning kunt u heerlijke wandelingen in de prachtige natuur van het Sauerland maken. De eerder genoemde steden Brilon, Willingen en het nog iets verderop gelegen Winterberg zijn zeker een bezoek waard. Het vakantiehuis is volledig gerenoveerd en staat midden in het dorp op een rustig plekje. U bewoont het netjes en compleet ingerichte appartement op de begane grond van vakantiewoning Käthe.

Uw woning

65 m². Entree, woonkeuken met zithoek, kinderstoel, eethoek, ktv, 4 kookplaten, koffiezetapparaat en directe toegang tot uw terras en de tuin. Twee slaapkamers met elk 1 tweepers. bed en wastafel. Luxe badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Fijne omheinde tuin op het zuiden met terras, zitje, parasol en schommel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen