Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Dorint  & Sportresort Arnsberg   Sauerland
Geef uw mening

Hotel Dorint & Sportresort Arnsberg Sauerland

Dorint Hotel & Sportresort Arnsberg / Sauerland is een zeer comfortabel hotel midden in het Sauerland, in het Natuurpark Arnsberger Wald. Het hotel beschikt over een restaurant, een wellness en fitnesscentre. Ook

een zwembad is aanwezig. De tweepersoonskamers van Dorint Hotel & Sportresort Arnsberg / Sauerland beschikken over een telefoon, televisie met videokanaal, minibar, eigen balkon of terras, een badkamer met bad en toilet, föhn. Het Sauerland is een bekende en geliefde vakantiebestemming in Midden-Duitsland. De beboste heuvels en bergen, kabbelende beekjes en mooie stuwmeren bieden u een uitgelezen omgeving voor lange wandelingen. In de winter, bij sneeuwval, kunt u op kilometerslange loipes genieten van de fraaie natuur. In Arnsberg vindt u een mooie Altstadt met pittoreske vakwerkhuizen en een vriendelijke sfeer. Afstand vanaf Utrecht: 252km.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Dorint & Sportresort Arnsberg Sauerland in Arnsberg Neheim, Duitsland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 256,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Dorint Hotel & Sportresort Arnsberg / Sauerland is een zeer comfortabel hotel midden in het Sauerland, in het Natuurpark Arnsberger Wald. Het hotel beschikt over een restaurant, een wellness en fitnesscentre. Ook een zwembad is aanwezig. De tweepersoonskamers van Dorint Hotel & Sportresort Arnsberg / Sauerland beschikken over een telefoon, televisie met videokanaal, minibar, eigen balkon of terras, een badkamer met bad en toilet, föhn. Het Sauerland is een bekende en geliefde vakantiebestemming in Midden-Duitsland. De beboste heuvels en bergen, kabbelende beekjes en mooie stuwmeren bieden u een uitgelezen omgeving voor lange wandelingen. In de winter, bij sneeuwval, kunt u op kilometerslange loipes genieten van de fraaie natuur. In Arnsberg vindt u een mooie Altstadt met pittoreske vakwerkhuizen en een vriendelijke sfeer. Afstand vanaf Utrecht: 252km.
 Lees meer bij Weekendjeweg