Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Sauerland (139)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Arnsberg Neheim

Hotel Dorint & Sportresort Arnsberg Sauerland

Duitsland Sauerland Arnsberg Neheim

Dorint Hotel & Sportresort Arnsberg / Sauerland is een zeer comfortabel hotel midden in het Sauerland, in het Natuurpark Arnsberger Wald. Het hotel beschikt over een restaurant, een wellness en fitnesscentre. Ook

een zwembad is aanwezig. De tweepersoonskamers van Dorint Hotel & Sportresort Arnsberg / Sauerland beschikken over een telefoon, televisie met videokanaal, minibar, eigen balkon of terras, een badkamer met bad en toilet, föhn. Het Sauerland is een bekende en geliefde vakantiebestemming in Midden-Duitsland. De beboste heuvels en bergen, kabbelende beekjes en mooie stuwmeren bieden u een uitgelezen omgeving voor lange wandelingen. In de winter, bij sneeuwval, kunt u op kilometerslange loipes genieten van de fraaie natuur. In Arnsberg vindt u een mooie Altstadt met pittoreske vakwerkhuizen en een vriendelijke sfeer. Afstand vanaf Utrecht: 252km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 256,00

DorintResorts Arnsberg Sauerland

Duitsland Sauerland Arnsberg Neheim

DorintResorts Arnsberg is een zeer comfortabel hotel midden in het Sauerland, in het Natuurpark Arnsberger Wald. Het hotel beschikt over een restaurant, een wellness en fitnesscentre. Ook een zwembad is aanwezig.

De tweepersoonskamers van DorintResorts Arnsberg beschikken over een telefoon, televisie met videokanaal, minibar, eigen balkon of terras, een badkamer met bad en toilet, föhn. Het Sauerland is een bekende en geliefde vakantiebestemming in Midden-Duitsland. De beboste heuvels en bergen, kabbelende beekjes en mooie stuwmeren bieden u een uitgelezen omgeving voor lange wandelingen. In de winter, bij sneeuwval, kunt u op kilometerslange loipes genieten van de fraaie natuur. In Arnsberg vindt u een mooie Altstadt met pittoreske vakwerkhuizen en een vriendelijke sfeer. Afstand vanaf Utrecht: 252km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen