Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Schloss Schweinsburg
Geef uw mening

Hotel Schloss Schweinsburg

Het prachtige Schloss Schweinsburg ligt in het mooie West Sachsen. Geniet van een koninklijk verblijf in dit unieke hotel. De grandeur van weleer is hier uitstekend gecombineerd met het de moderne gemakken

van het heden. Na een heerlijke dag in de omgeving kunt u lekker bijkomen in de sauna of de sporthal.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Schloss Schweinsburg in Neukirchen, Duitsland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 198,002 dagen
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (3)
Het prachtige Schloss Schweinsburg ligt in het mooie West Sachsen. Geniet van een koninklijk verblijf in dit unieke hotel. De grandeur van weleer is hier uitstekend gecombineerd met het de moderne gemakken van het heden. Na een heerlijke dag in de omgeving kunt u lekker bijkomen in de sauna of de sporthal.
Hotel Schloss Schweinsburg is een prachtig hotel in Neukirchen/Pleisse bei Zwickau, gesitueerd in een monumentaal kasteel uit de 12e eeuw. Het gebouw heeft een romantisch, historisch en klassiek karakter en is voorzien van moderne elementen die uw verblijf veraangenamen. Zo vindt u er een beauty center, sauna en whirlpool waar u optimaal kunt ontspannen. Culinair genieten doet u in het uitstekende restaurant waar u uitgebreid kunt dineren in een prettige ambiance. Verder beschikt het hotel over een bar, fietsverhuur en parkeergelegenheid. De charmante kamers van Hotel Schloss Schweinsburg zijn voorzien van telefoon, wekdienst, televisie, gratis draadloos internet, bureau, zitje, balkon of terras en een badkamer met douche, toilet en föhn. Hotel Schloss Schweinsburg is gelegen in Neukirchen/Pleisse bei Zwickau, een dorp vlakbij het meer bekende Chemnitz. In deze regio vindt u een prachtig natuurgebied waar u kunt recreëren, ontspannen en bijkomen van de dagelijkse hectiek. Geniet in een omgeving die zich laat kenmerken door kastelen, bossen en boerenlandschappen. Voor culturele uitstapjes gaat u naar Chemnitz waar u ondermeer het Karl-Marx-monument kunt bewonderen. Verder zijn er diverse kerken, historische gebouwen en musea waar u heen kunt. Ook shopliefhebbers zullen zich in deze stad vermaken, want het aanbod aan winkels is uitgebreid.
 Lees meer bij Weekendjeweg
Uw weekendje weg in Hotel Schloss Schweinsburg, Bron: Hotelspecials
Uw weekendje weg in Hotel Schloss Schweinsburg (Bron: Hotelspecials)
  • Hotel Schloss Schweinsburg
  • Hotel Schloss Schweinsburg
  • Hotel Schloss Schweinsburg