Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Ramada Brühl
Geef uw mening

Ramada Brühl

Ramada Hotel Brühl-Köln ligt op korte afstand van toeristische steden als Keulen en Bonn. Op 3 kilometer afstand vindt u het grootste attractiepark van Europa, Phantasialand. Deze ideale ligging biedt plezier voor

alle leeftijden! De hotelkamers van Ramada Hotel Brühl-Köln zijn standaard uitgerust met een televisie, telefoon, draadloos internet en een badkamer met een bad en/of douche en toilet. Fijnproevers kunnen terecht in het restaurant van het hotel. Hier worden gevarieerde regionale en internationale gerechten geserveerd. Aan de gezellige hotelbar kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment van drankjes en cocktails. De nodige ontspanning vindt u in het wellness center van het hotel. Hier kunt u gebruikmaken van fitnessapparatuur, verschillende sauna's, een bubbelbad en het solarium. Het hotel ligt op loopafstand van het centrum van Brühl in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen. Brühl is een authentiek stadje met leuke pleintjes en 2 bouwwerken die op de werelderfgoed lijst staan, het slot Augustusburg en het slot Falkenlust. Deze bouwwerken zijn dan ook zeker een bezoekje waard! Op ongeveer 20 kilometer afstand ligt het centrum van de veelzijdige stad Keulen. Keulen heeft maar liefst 12 Romaanse kerken, met ieder unieke eigenschappen. Een grote publiekstrekker van Keulen is uiteraard de Dom met de relikwieën van de Drie Koningen. Daarnaast is deze stad ook rijk aan musea, onder andere Museum Ludwig, met werken van Picasso. Voor een leuke dag vol plezier voor jong en oud kunt u Phantasialand bezoeken.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Ramada Brühl in Brühl, Saksen, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Ramada Hotel Brühl-Köln ligt op korte afstand van toeristische steden als Keulen en Bonn. Op 3 kilometer afstand vindt u het grootste attractiepark van Europa, Phantasialand. Deze ideale ligging biedt plezier voor alle leeftijden! De hotelkamers van Ramada Hotel Brühl-Köln zijn standaard uitgerust met een televisie, telefoon, draadloos internet en een badkamer met een bad en/of douche en toilet. Fijnproevers kunnen terecht in het restaurant van het hotel. Hier worden gevarieerde regionale en internationale gerechten geserveerd. Aan de gezellige hotelbar kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment van drankjes en cocktails. De nodige ontspanning vindt u in het wellness center van het hotel. Hier kunt u gebruikmaken van fitnessapparatuur, verschillende sauna's, een bubbelbad en het solarium. Het hotel ligt op loopafstand van het centrum van Brühl in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen. Brühl is een authentiek stadje met leuke pleintjes en 2 bouwwerken die op de werelderfgoed lijst staan, het slot Augustusburg en het slot Falkenlust. Deze bouwwerken zijn dan ook zeker een bezoekje waard! Op ongeveer 20 kilometer afstand ligt het centrum van de veelzijdige stad Keulen. Keulen heeft maar liefst 12 Romaanse kerken, met ieder unieke eigenschappen. Een grote publiekstrekker van Keulen is uiteraard de Dom met de relikwieën van de Drie Koningen. Daarnaast is deze stad ook rijk aan musea, onder andere Museum Ludwig, met werken van Picasso. Voor een leuke dag vol plezier voor jong en oud kunt u Phantasialand bezoeken.