Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Park Schloss Meisdorf
Geef uw mening

Hotel Park Schloss Meisdorf

Het Parkhotel Schloss Meisdorf is gelegen in het gelijknamige plaatsje aan de rand van Nationaal Park Harz in de Duitse provincie Sachsen-Anhalt. De prachtige omgeving leent zich uitermate goed voor wandelingen en

fietstochten en zorgt ervoor dat u hier helemaal tot rust komt. Vele kastelen, wonderschone natuur en tal van bezienswaardige plaatsen zoals Bad Harzburg, Braunlage of Wernigerode bieden volop vertier. Na een heerlijke dag is het prima 'thuiskomen' in het Parkhotel Schloss Meisdorf waar u kunt genieten in de sauna, het solarium, het restaurant of de bar. De kamers zijn modern ingericht en ademen, zoals de hotelnaam doet vermoeden, de ambiance van een middeleeuws kasteel uit.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Park Schloss Meisdorf in Meisdorf, Duitsland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 60,001 dag
  • Beschrijvingen (1)
Het Parkhotel Schloss Meisdorf is gelegen in het gelijknamige plaatsje aan de rand van Nationaal Park Harz in de Duitse provincie Sachsen-Anhalt. De prachtige omgeving leent zich uitermate goed voor wandelingen en fietstochten en zorgt ervoor dat u hier helemaal tot rust komt. Vele kastelen, wonderschone natuur en tal van bezienswaardige plaatsen zoals Bad Harzburg, Braunlage of Wernigerode bieden volop vertier. Na een heerlijke dag is het prima 'thuiskomen' in het Parkhotel Schloss Meisdorf waar u kunt genieten in de sauna, het solarium, het restaurant of de bar. De kamers zijn modern ingericht en ademen, zoals de hotelnaam doet vermoeden, de ambiance van een middeleeuws kasteel uit.
 Lees meer bij Weekendjeweg