Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Restaurant Haus Auerhahn
Geef uw mening

Hotel Restaurant Haus Auerhahn

Hotel Restaurant Haus Auerhahn is een kleinschalig hotel in het centrum van Bad Suderode in de Duitse deelstaat Sachsen-Anhalt. U bent hier op de juiste plaats voor een rustig en ontspannen verblijf.

Bij de receptie kunt u naast al uw vragen ook terecht voor het huren van een fiets. Het restaurant biedt de mogelijkheid om kennis te maken met regionale specialiteiten. Neemt u daarna een drankje in de bar of maakt u nog een avondwandeling door de groene omgeving van het hotel? Aan u de keuze. De basic kamers van Hotel Restaurant Haus Auerhahn zijn voorzien van televisie, wekkerradio en een badkamer met douche en toilet. De Comfort kamers bieden bad en/of douche en een balkon. De Suite heeft een apart zitgedeelte en slaapkamer en een badkamer met bad en/of douche. Hotel Restaurant Haus Auerhahn vindt u in Bad Suderode, een bekend kuuroord dat zijn reputatie voornamelijk te danken heeft aan de geneeskrachtige calcium- en zoutwater bronnen. Na een dag in het uitgebreide kuurcentrum zult u zich absoluut als herboren voelen. In het omliggende park zijn tal van sportieve activiteiten mogelijk, zoals nordic walking en fietsen. Ook voor openluchtconcerten bent u hier aan het juiste adres. Hotel Restaurant Haus Auerhahn is aan de rand van de Harz, een schitterend middengebergte met watervallen, stuwmeren en rivieren. Het gebied leent zich dan ook uitstekend voor het maken van prachtige natuurtochten. Voor een dagje winkelen en cultuur proeven is het nabijgelegen Quedlinburg een aanrader. De kerk Sint-Servaas, het kasteel en het historisch centrum van deze plaats staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Afstand vanaf Utrecht (via de A2): 506km.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Restaurant Haus Auerhahn in Bad Suderode, SachsenAnhalt, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Restaurant Haus Auerhahn is een kleinschalig hotel in het centrum van Bad Suderode in de Duitse deelstaat Sachsen-Anhalt. U bent hier op de juiste plaats voor een rustig en ontspannen verblijf. Bij de receptie kunt u naast al uw vragen ook terecht voor het huren van een fiets. Het restaurant biedt de mogelijkheid om kennis te maken met regionale specialiteiten. Neemt u daarna een drankje in de bar of maakt u nog een avondwandeling door de groene omgeving van het hotel? Aan u de keuze. De basic kamers van Hotel Restaurant Haus Auerhahn zijn voorzien van televisie, wekkerradio en een badkamer met douche en toilet. De Comfort kamers bieden bad en/of douche en een balkon. De Suite heeft een apart zitgedeelte en slaapkamer en een badkamer met bad en/of douche. Hotel Restaurant Haus Auerhahn vindt u in Bad Suderode, een bekend kuuroord dat zijn reputatie voornamelijk te danken heeft aan de geneeskrachtige calcium- en zoutwater bronnen. Na een dag in het uitgebreide kuurcentrum zult u zich absoluut als herboren voelen. In het omliggende park zijn tal van sportieve activiteiten mogelijk, zoals nordic walking en fietsen. Ook voor openluchtconcerten bent u hier aan het juiste adres. Hotel Restaurant Haus Auerhahn is aan de rand van de Harz, een schitterend middengebergte met watervallen, stuwmeren en rivieren. Het gebied leent zich dan ook uitstekend voor het maken van prachtige natuurtochten. Voor een dagje winkelen en cultuur proeven is het nabijgelegen Quedlinburg een aanrader. De kerk Sint-Servaas, het kasteel en het historisch centrum van deze plaats staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Afstand vanaf Utrecht (via de A2): 506km.