Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Sachsen (69)
Plaatsen
Taucha (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Taucha

Ibis Leipzig Nord Ost

Duitsland Sachsen Taucha

Ibis Leipzig Nord Ost ligt in Taucha aan de oostelijke rand van Leipzig. De verbinding naar het centrum van Leipzig is goed, want u vindt het openbaar vervoer al op 200m afstand.

Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie en gratis internetgebruik in de lobby. In de bar kunt u dag en nacht een drankje en warme snacks bestellen. Tevens maakt u gratis gebruik van de parkeergelegenheid. De praktische kamers van Ibis Leipzig Nord Ost zijn voorzien van telefoon, televisie, draadloos internet, wekdienst, bureau en een badkamer met douche, toilet en föhn. Ibis Leipzig Nord Ost ligt op 11km van Leipzig. Hier heeft u vele mogelijkheden voor een dagje uit. Wilt u cultuur proeven? Dan zit u hier goed, want Leipzig heeft diverse bezienswaardigheden. Breng een bezoek aan de prachtige Nicolaaskerk of het Oude Raadhuis met bijbehorend museum. De stad telt vele musea, zoals het Museum der Beeldende Kunsten en het Museum voor Volkenkunde. U vindt er ook chique winkelpassages, antiekwinkeltjes en luxe warenhuizen. In de Hainstrasse, Nikolaistrasse en Peterstrasse kunnen shoppers hun hart ophalen. Even relaxen? Het Auenwald, een prachtig park met veel groen en water strekt, zich van het noorden naar het zuiden uit over de stad. Leuk voor jong en oud is de fraaie dierentuin van Leipzig. Afstand vanaf Utrecht: 609km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen