Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Sachsen (69)
Plaatsen
Naunhof (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Naunhof

Hotel Carolinenhof

Duitsland Sachsen Naunhof

Hotel Carolinenhof ligt in het Duitse plaatsje Naunhof, in de deelstaat Saksen, op zo'n 15km ten oosten van Leipzig. U heeft er een restaurant en een sauna tot uw beschikking. De

kamers zijn met frisse kleuren ingericht en voorzien van minibar, tv en internetverbinding. De badkamer heeft een bad of douche en WC. U kunt hier fietsend of wandelend genieten van de mooie natuur, zwemmen in één van de meren en tussendoor bijvoorbeeld een bezoek brengen aan barokkasteel Ammelshain. Maar ook liefhebbers van cultuur komen hier aan hun trekken. Leipzig kent een rijke historie. Zo werd Napoleon hier in 1813 verslagen. Verder kenmerkt zich deze stad door imposante panden zoals het nieuwe raadhuis. Tevens bieden diverse musea en ook de befaamde dierentuin veel vermaak. Kortom, voor ieder wat wils.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen