Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Land Pyratal
Geef uw mening

Hotel Land Pyratal

Landhotel Pyratal is een klein familie hotel gelegen in het kleine dorpje Morgenr?the-Rautenkranz in de Duitse deelstaat Saksen. Het dorpje ligt niet ver van de Tsjechische grens in een bosrijke omgeving en

op ca. 45km ten zuiden van Zwickau. Het hotel beschikt over een gezellig restaurant, terras en saunafaciliteiten. Voor de kids is er een speeltuintje. Alle kamers zijn voorzien van telefoon, televisie, wekservice en een badkamer met douche en/of bad en toilet. Landhotel Pyratal is bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers. Zo grenst het hotel direct aan een bos, waar het heerlijk wandelen is en de kinderen kunnen hier lekker ravotten. Vanuit het hotel worden er wandel- en fietstochten georganiseerd. Ook zijn er mogelijkheden voor Nordic Walking. In de winter kunt u in dit gebied bij voldoende sneeuw uitstekend langlaufen. Ook met de auto zijn er mooie tochten te maken door het heuvelachtige gebied. Bezoek de kleine pittoreske dorpjes en kijk eens binnen bij een instrumenten museum, bijvoorbeeld in het wintersport stadje Klingenthal. Deze regio heeft een lange muziek geschiedenis. Zo werden hier vroeger veel harmonica's en accordeons gebouwd. Liefhebber van oude ambachten? Het noord-oostelijk gelegen Erzgebirge is een aanrader als u van oude ambachten houdt. Deze regio staat met name bekend om het bijzondere, verfijnde houtsnijwerk. Iets verder weg en toch zeker de moeite waard is de Tsjechische stad Praag. Op ruim 2 uur rijden ligt deze historische stad met vele bezienswaardigheden. Landhotel Pyratal ligt op 711km vanaf Utrecht.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Land Pyratal in Morgenr?the Rautenkranz, Sachsen, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Landhotel Pyratal is een klein familie hotel gelegen in het kleine dorpje Morgenr?the-Rautenkranz in de Duitse deelstaat Saksen. Het dorpje ligt niet ver van de Tsjechische grens in een bosrijke omgeving en op ca. 45km ten zuiden van Zwickau. Het hotel beschikt over een gezellig restaurant, terras en saunafaciliteiten. Voor de kids is er een speeltuintje. Alle kamers zijn voorzien van telefoon, televisie, wekservice en een badkamer met douche en/of bad en toilet. Landhotel Pyratal is bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers. Zo grenst het hotel direct aan een bos, waar het heerlijk wandelen is en de kinderen kunnen hier lekker ravotten. Vanuit het hotel worden er wandel- en fietstochten georganiseerd. Ook zijn er mogelijkheden voor Nordic Walking. In de winter kunt u in dit gebied bij voldoende sneeuw uitstekend langlaufen. Ook met de auto zijn er mooie tochten te maken door het heuvelachtige gebied. Bezoek de kleine pittoreske dorpjes en kijk eens binnen bij een instrumenten museum, bijvoorbeeld in het wintersport stadje Klingenthal. Deze regio heeft een lange muziek geschiedenis. Zo werden hier vroeger veel harmonica's en accordeons gebouwd. Liefhebber van oude ambachten? Het noord-oostelijk gelegen Erzgebirge is een aanrader als u van oude ambachten houdt. Deze regio staat met name bekend om het bijzondere, verfijnde houtsnijwerk. Iets verder weg en toch zeker de moeite waard is de Tsjechische stad Praag. Op ruim 2 uur rijden ligt deze historische stad met vele bezienswaardigheden. Landhotel Pyratal ligt op 711km vanaf Utrecht.